Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen képességeim vannak?

Milyen képességeim vannak?

Figyelt kérdés
Sokszor van olyan hogy megálmodom milyen lesz a másnap.Meg hogy az utcán jön szembe egy vad idegen emberre ránézek és a kinézet alapján megmondom a keresztnevét.És általában működik.Mitől van ez?
2011. júl. 14. 19:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Jósoljak nektek ?

Nevet születési év,hónap,nap és tedd fel kérdésed párkapcsolat anyagiak bármi

2011. júl. 27. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, valamiért tudod mi lesz, én is hasonló alapom működök http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2038..
2011. júl. 27. 21:54
 23/25 anonim ***** válasza:
törölték a válaszom,pedig tényleg kíváncsi voltam,hogyan zajlik nálad az,hogy egy vadidegen nevét megtudod.nem szivatásból írtam.és tényleg kamusnak tűnsz,ez az igazság.de nem baj töröljétek ezt is.a többi választ meg hagyjátok fennt,mert azok ideillenek.ma is JÓ-SOKAT nevettünk.hehe.
2011. júl. 27. 22:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Gyűlölöm az olyanokat akik kinevetnek más embert.Ha én lennék a Orbán helyébe minden embert belefullasztanák a folyókba.Aki lop csal hazudik vagy másban kárt tesz.
2011. júl. 28. 13:34
 25/25 anonim ***** válasza:
igazad van,teljesen igazságos dolog megölni valakit,aki hazudott neked,vagy nem vett komolyan.a kérdésemre nem válaszoltál,pedig tényleg kíváncsi lettem volna a válaszra.de töröltetni könnyebb,én ezt belátom.és azokat gyűlölöd,akik felhívják a figyelmedet a helyesírási hibáidra? akkor ne"nákozz"! Gorgoroth...
2011. júl. 28. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!