Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék varázsolni? FONTOS.

Hogyan tudnék varázsolni? FONTOS.

Figyelt kérdés
Szeretnék a szél erejével bírni.Vagy a tűzzel.De legfőképpen tárgyak felemelését szeretnék létrehozni.Persze nem pálcával hanem puszta kézzel hogy nemérek hozzá.Segitőkész és normális válaszokat!!! :D
2011. júl. 14. 12:22
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%

Érezd az erőt!!

Én az erőt használom, hogy séta közben a kutyák elhallgassanak, mert rühellem hogy állandóan csaholnak.

Poénból egyszer kipróbáltam, azóta megy igaz nem mindegyik állat érzi meg.

Amúgy meg tárgyakat, csak a saját két karodban lévő izmok és egy kis bioelektromosság segítségével tudod felemelni.

2011. júl. 17. 11:05
 22/29 anonim válasza:

Hmm..erre csak egy megoldás van WOWozz fiam/lányom!! oO

Hidd el nyomom már egy ideje xD

Ennél jobb módszer nincs!!! :'D

Olyan varázserőd lesz beszarsz xD :DD

2011. júl. 17. 11:10
 23/29 anonim válasza:
hello én tudok 1 levitációs mágiát nem kell hozzá semmmi eszkös vagy varázs ige csak krétával vagy földbe pálcával vagy másal rajzolj egy merlin kör álj a közepére koncentrálj ahogy csak tudsz emeld fel az egyik lábad és azután probáld meg a másikat is addig álj fél lábon mig nem sikerül a varázslat a kitartásra épül és a koncentrálós képeségre ezért mondom hogy addig álj fél lábon mig nem emelkedsz fel! üdv Merlin
2013. aug. 3. 21:46
 24/29 anonim válasza:
en egyszer hallottam ilyenrol. az ukmamamnak a mittudomn dedmaja azt hiszem. a 800as evek elejen elt amikor hittek a boszorkanyokban. allitolag o tudodtt varazsolni nem palcaval. mas embereket ioranyitott. ugyhogy annyit mondok hogy varazslat igen is letezik. azt nem tudom hogy de letezik.:):DDD
2014. márc. 22. 13:42
 25/29 anonim válasza:
A szelet meg a tüzet nem tudod irányítani.A tárgyak mozgatását meg nem varázslatnak,hanem szuperképességnek nevezik.
2017. máj. 11. 16:19
 26/29 anonim válasza:
A varázslat az,hogy a kezedet felemeled mondasz egy mágiát (rímekben mondd,legalábbis így hallottam hogy rímelnie kell) és az megtörténik.NEM tudom hogy lehetséges ez,de én is boszi akarok lenni :)
2017. máj. 11. 16:20
 27/29 anonim válasza:
A boszi az a rímes kezes amit mondtam.ÍRJ PRIVIT MERT OTT TUDOK ILYENEKRŐL ÍRNI!!
2017. máj. 11. 16:23
 28/29 Retardált Reptoid ***** válasza:

Most még nem lehet, majd idôvel átadjuk azt a szerszámot/technológiát ami energiát sugároz és azzal birsz pakolni pl. a raktárban targonca helyett, elôször kell a plazma elméleti fizikát kibôvitenetek aztán jöhet a megvalósitás, kb 20 év mulva, elértek arra a szintre.

Akár lehet csiriba-csiribu is ha hangfelismero elektronika fogja bekapcsolni a leendô készüléket, csupán üres kézrôl nem fog menni, az sci-fi avagy kezdés a tehnologia fejleszteshez.

2017. máj. 12. 02:33
 29/29 anonim válasza:
Mondj el egy hókuszpókuszt! 😂😂
2020. júl. 18. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!