Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem baj, ha így állok hozzá...

Nem baj, ha így állok hozzá Istenhez?

Figyelt kérdés
Szóval én katolikus vagyok, de református iskolába járok és csak arról a hitről vannak ismereteim! Én Istent úgy kezelem, mint egy barátot, akivel mindent megoszthatok. Nem mondok neki imákat, hanem csak beszélgetek vele, persze a kezemet összeteszem, de nem mindig. Nem vagyok egy szentfazék (bocsi a kifejezésért) de nagyon is hiszek Istenben, és ha valami gondom van, akkor hozzá fordulok. Templomba nem szeretek járni, mert én úgy szeretek Istenhez beszélni, ahogy én akarok és nem ahogy a már betanult imák szólnak! Szerintetek Isten elítél engem ezért a hozzáállásért, vagy megengedett az Ő szemében az ilyesfajta "lazaság"? Amúgy meg a stílusom sem ez a jókislány, hanem inkább az a rocker belső, vezető típus, meg ilyenek. Senki sem nézné ki belőlem, hogy hiszek Istenben és mindenki meglepődik, mikor megemlítem neki. Köszönöm a válaszokat! 13/L
2011. júl. 10. 19:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ahogy nosz a kepzeletbeli baratok eltunek. Viszont arra figyelj oda hogy ha isten valaszol akkor okvetlen fel kell keressned egy orvost. XD XD
2011. júl. 10. 23:42
 12/12 anonim ***** válasza:
nem baj,sőt nagyon jó.a bensőséges,laza viszony a szeretet jele,az pedig azt jelenti,hogy jól csinálod a dolgot.a rituálés,csak egyház által elfogadott sablon dolgok nem visznek közel a szívedhez.de leírásod alapján ezt te is érzed.
2011. júl. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!