Mi a tisztánérző és a tisztánlátó közti különbség?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:35
11/17 A kérdező kommentje:
A tisztánhalló dolog világos, de a látó és az érző közti különbség nem. Mi az, hogy látja a lelki szemeivel? Ez mit jelent? Bár én inkább csak érzem mások energiáit... de sokakra elég ránéznem, és tudom, milyen ember, és ez eddig mindig bejött. :) Az ismerőseim is bátran megbíznak bennem ilyen téren.
2011. júl. 1. 21:42
12/17 khrisztike válasza:
Én úgy tudom, hogy a tisztánlátó a dolgokat személyeket valódi alakjukban látja.. nehéz ezt megfogalmazni.. de mondjuk a gonoszt rémisztőnek látja a jót angyalinak.. vagy bárminek.. nemtudom én sosem láttam semmi ilyesmit tehát leírni sem tudom h mit látnak pontosan, aki tisztán érez, az pedig érzékeli azt ha valaki rosssz vagy jó, de igazából ugyanugy látja mint bárki más... én így tudom.
13/17 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy jó az előítélet-heurisztika modulod
14/17 A kérdező kommentje:
Az meg mi? :D
2011. júl. 3. 10:19
15/17 anonim válasza:
valószínűleg nincs ilyen szó :D
arra gondolok, hogy jól működik az "előítéleted", jó gyorsan meg tudod ítélni egy ember tulajdonságait
16/17 anaiszanaisz válasza:
Én tisztán érző vagyok.
Időnként tisztán látó is... de ez még nem stabil képességem.
17/17 Passiflora válasza:
Kedves Kérdező!
Tudomásom szerint a tisztánlátó, tisztánhalló, tisztánérző kifejezések médiumi adottságok, képességek leírására használatosak, és azt tükrözik, hogy a médium milyen formában szerez, érzékel információkat a "szellemvilágból".
(Ehhez küldök Neked egy hivatkozást privát üzenetben, ha esetleg van kedved részletesebben olvasni erről.)
Nem biztos, hogy igazam van, de szerintem amit magadról leírtál, az inkább az un. hiper-empatikus érzés.
Üdvözlettel:
Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!