Ez mitől lehet, tényleg lehet belőle bajom?
Most olvastam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1923737-..
Én már sokszor csapódtam be,tisztán emlékszem hogy ilyenkor nyugodt vagyok de folyamatosan az jár a fejemben hogy ez nagyon fog fájni,és amikor becsapódok akkor lassított felvételbe megy az egész és olyan keménynek érzem a testemet.Tesóm azt mondta hogy ilyenkor meg is lehet halni,ez igaz?Miért nem ébredek föl?
Nem lehet tőle meghalni. Azért nem ébredsz föl, mert nem kap vészjelzést a tested, hogy föl kéne ébrednie. Ez alkati kérdés.
A jövőre nézve egyébként semmit nem jelent, hogy ilyet álmodsz (egyik álom sem jelez előre semmilyen jövőbeli eseményt), de aki gyakran álmodik ilyet, annak nagy valószínűséggel van mit rendbe tennie az életében, legyen az akár kicsi, akár nagyobb dolog (de leginkább stressz lehet a hátterében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!