Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez szerintetek normális,...

Ez szerintetek normális, mégis mi a fene ez, mitől kerülök ilyen állapotba?

Figyelt kérdés

Néha amikor megpróbálok elaludni, olyan mintha félig aludnék félig nem csak a szemem tudom mozgatni, mintha le lennék bénulva ( de van olyan is h alvásból ébredek ebbe az állapotba).... és néha ebben az állapotban hallucinálok de brutális dolgokat pl. vmi nyalogatja a hasam és mellkasom és nagyon csikiz, v harapdál v folytogat vmi, v egy hosszú hajú lány

a torkomra nyomja a haját és fulladok v éppen egy fej nélküli kapucnis ember közelít felémés ugrál meg csapkod ( ez volt a legrémísztőbb a szekrény felől jött és teljesen az ágyam mellé, beszartam annyi biztos :$) nagyon félelmetes és sűrűn előfordul. Más jelenségeket

is látok és érzek, de mindezt le lehet győzni: ha nagyon erősen koncentrálok akkor meg tudom mozdítani az egyik kezemet és teljesen felébredek, aztán kb 2 másodperc

és eltűnik minden képzelgés... De van amikor hiába mozdítom meg olyan álmosnak érzem magam h visszaesik a kezem és ugyanabba az állapotba kerülök.. És ebben az állapotban nagyon nehezen kapok levegőt a legtöbb ilyen esetben el kezdek ordítaní és akkor felébred rá mindenki és engem is felébreszt apám, de van amikor nem tudok ordítani se, olyankor csak az akarat erőm segítségével tudok felébredni azáltal h felemelem a kezem v egyáltalán nem ébredek fel

Ez vmi betegség v mi??

Légyszi segítsetek és komoly válaszokat kérek, köszönöm:)

2011. jún. 22. 22:04
1 2
 11/11 nlp válasza:

Ez egy transzélmény. Te állítod elő, csak tudattalanul - fel lehet tárni (modellezni), hogy hogyan. Aztán azt el lehet rontani.

Mióta pszichológushoz jársz lett ez az élményed gyakoribb / intenzívebb vagy enyhült / ritkult?

2016. nov. 8. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!