Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Más is hallotta régen a...

Más is hallotta régen a gondolatait?

Figyelt kérdés

Én régen gyerekként emlékszem erre, hogy mikor gondolkoztam akkor hallottam is a gondolataimat amiket kimondok magamban. Mára ez nincsen. De most pár napja újra megtörtént, esküszöm, amit gondoltam magamban és kiakartam mondani egyszercsak ilyen félhangon hallottam. És nem más mondta, vagy nem mást hallottam, hanem azt amit Gondolva akartam kimondani a fejemben. Tehát nem hallucináltam.

Mással is történt ilyen? Ezt hogy lehetne úgymond 'fejleszteni'? Mert tudom, hogy bennünk van, csak valamiért gyerekkoromban eltűnt...

2011. jún. 19. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én tudok úgy énekelni magamban hogy szinte hallom:) és tök jó, ha nincs nálam magnó vagy ilyesmi simán lehet zenét hallgatni, komolyzenéket is fel tudok idézni:)
2011. jún. 19. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

21:32

Én is ilyesmire gondoltam :)

mint mikor magadba olvasól, vagy mint mikor írsz és akk magadban mondod közben, hogy mit is írj x)

valami ilyesmi :D

2011. jún. 20. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Én látom is sokszor a gondolataimat 3d-ben :) Szerintem létező személyenként változó erősségű tulajdonság. Tesla képes volt gondolati tervezésre, akár a gép működési hibáit is felismerni.
2011. jún. 22. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!