Hogyan engedjem el az exbarátomat?
Már régebben szakítottunk, de eddig reménykedtem, hogy visszajön talán. Szenvedek, görcsölök, és kapaszkodok az iránta érzett érzéseimbe. Tudom, hogy nem helyes, de a szakításokat nem tudtam soha feldolgozni, csak ha jött egy másik pasi. 2 kapcsolatom volt, a kettő között 3 év telt el, tehát 3 évig nem szeretnék várni és szenvedni :(
Ha visszajönne, én visszafogadnám tuti, természetesen ha egyedülálló vagyok. De ő nem akar velem lenni ezek szerint :(
Segítsetek légyszives!
21/L
Ugyan így vagyok a dolgokkal, ahogy te. Én jelenleg 2 éve siratom az exbarátomat.
Eddig semmilyen gyógymódot nem találtam az esetre. Sőt. Minél tovább van a fejünkben és a szívünkben, annál nehezebb kiirtani. Nem tudom, mi vethetne ennek véget. :(
Határozd el nagyon eltökélten, hogy elfelejted.
Ha rágondolsz, akkor tereld el a gondolataidat. Foglald le magad.
Dúdolj egy dalt, akár mondogasd azt, hogy "elfelejtem" "elfelejtem". Bármit csinálhatsz, nem szégyen, csak ne legyen a fejedben. Mantrázd mondjuk azt, hogy "Új életet kezdetem, nincs már XY a szívemben."
Ne nézegesd a képeit, ne nézd meg közösségi oldalakon sem.
Olyan lesz, mint egy nagyon kemény elvonókúra.
Nekem sikerült.
Most már úgy gondolok Rá, hogy persze szeretem, de már nem akarok belehalni a hiányába.
Nagyon tud fájni ez a viszonzatlan szerelem, tudom jól, úgyhogy megértelek.
De erősnek kell lennünk ilyenkor!
Mert ez az érzés nagyon kínzó, és megeszi a lelket.
Sok sikert a Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!