2013 januárjában bocsánatot fognak kérni a világvégevárók és a hisztériakeltők?
A világ hiszékenyebb/idiótábbik része nagy várakozással tekint 2012. december 21-re. Különböző okokból: világvége, mágneses pólusváltás, spirituális felemelkedés, és egyéb nyalánkságok.
A világ józanabbik része tudja, hogy minden marad a régiben. Ebbe beletartozik mindaz a rossz, ami eddig is jelen volt a világban.
Vajon képesek lesznek önkritikát gyakorolni a csodavárók és pánikkeltők, ha mégse jön be a számításuk?
Kimondják majd azt az egyszerű magyar szót: tévedtem ?
Idáig a 2000 év alatt kb. 500 világvége volt.
Ebből talán kettőről hallottam, hogy utána aki kitalálta, az bocsánatot kért.
Aki terjesztette - olyanról egyről sem hallottam. Azok utána vagy lapulnak (pár hónapig, mert utána jönnek ismét az újabb világvégével) - vagy olyan vastag bőr van az arcukon, hogy egy percig sem zavartatják magukat.
Szerintem tuti lesz valami azon a híres 2012 decemberi napon. Mégpedig azért, mert ennyire bele van ivódva a köztudatba, hogy márpedig lennie kell. Olyan önmagát beteljesítő jóslat-effektus. Szóval én nem is attól félek, hogy mi lenne "eredetileg", hanem inkább a sok hülyétől, aki majd úgy érzi, hogy ha már úgyis világvége van, akkor hadd csinálja ő, mert ő a kiválasztott.
Na meg ahogy közelítünk oda, exponenciálisan megnövekszik a világvége-elméletek és terjesztések száma a sok hülye átlagembernek köszönhetően. A legtöbbje valami ezeréves béna erőltetett poén vagy rémtörténet lesz.
Ha netán mégiscsak történik valami nem emberi aznap (pl. nagy vihar, cunami), akkor rögtön ráfogják, hogy na, ez volt az. Miközben máskor is történt, aztán arra meg nem fogták rá. Sőt, bármi történjék is aznap, meg körülötte, tuti EZT MEGJÓSOLTÁK A MAJÁÁÁÁK!
Ha meg nem történik semmi extra, akkor lesznek nagy bulik, hogy "éljen, túléltünk egy világvégét", aztán keresik a következőt.
Dehogy fognak bocsánatot kérni! Eddig sem kért senki semelyik világvégéért. De azért szerencsétlen maják mégis meddig írják azt a naptárat? Valahol abba kellett hagyniuk.
Egyébként meg szépen várják majd a világvégét, aztán szájtátva néznek szét, és a meglepődéstől nem fognak tudni bocsit kérni.
"2012. dec. 21.-én a világvége érdeklődés hiányában elmaradt, mint ahogy eddig is." :)
2009 - Egy irtó meleg és rémes zenekar futott be, a Jonas Brothers
2010 - Színrelépett a meleg (bocs, hogy ezt használom, de az oldal tiltja a b*zizást) kisfiús Justin Bieber, halálos zenéjével
2011 - Rebbeca Black Friday c. borzadálya toplistás lett, rengetegen lettek öngyilkosok emiatt
SZERINTED MI LESZ 2012-BEN!?!?
Szerintem nem fog bocsánatot kérni senki semmiért, és világvége sem lesz 2012-ben.
2012-ben hatalmas változások lesznek, de ezt nem lehet egy bizonyos naphoz kötni szerintem, ez a folyamat fog zajlani egész évben 365 napon keresztül. Több ismerőssel beszéltünk erről, és arra jutottunk, hogy a változások valószínűleg az emberek szívében fognak lezajlani, és másképp fogjuk látni Istent, a világot, ésönmagunkat. Persze ez a pozitív változás azoknak az embereknek a szívében fog lezajlani, akik erre fogékonyak. Lesznek, akiknek átok lesz a változás, másoknak áldás lesz.
Én kicsit félek tőle, mert most nagyon rosszidőszakom van, és attól tartok, hogy 2012-ben az év végére még depressziósabb leszek, ezért egy pozitív változás nekem sem ártana.
Üdv: 29/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!