Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet velem? Úgy érzem...

Mi lehet velem? Úgy érzem mintha valami rontás lenne rajtam mostanában. Nem sikerül semmi, illetve elég rossz irányba fordult az életem, főleg az anyagiak terén.

Figyelt kérdés

Folyamatosan kiadásokra kényszerülök, pl: elromlott a kerékpárom és nem tudok hozzá venni alkatrészt már hetek óta. Emiatt bkv-val kell hogy munkába járjak ami napi kiadás.Most, hogy vettem heti jegyet- bízva abban, hogy lesz kerékpáralkatrész- a főnököm adott egy kerékpárt, tehát a jegyet ki is dobhatom. Ma pumpáltam a hátsó kereket és kirepült a szelep, tehát vehetek egy új belsőt ha a boltban nem kapok.:(((

Ez az egész másfél hete kezdődött de már kezdek kétségbe esni, mert nem látom a kiutat.

2011. jún. 12. 17:49
1 2
 11/11 Won ***** válasza:
0%

Szia!

Valószínűleg tényleg rontás lehet rajtad, s ez az, ami ezeket a negatív élményeket előidézi.

Ha ez tényleg így van akkor gyorsan tenni kell valamit, mielőtt a helyzet még súlyosbodna. Másokkal ellentétben én nagyon szyívesen elkötöm a negatív energiákat neked ingyen!

Csak annyit kérek, hogy írd meg a nevedet, születési idődet!

GYORSAN!

Üdvözlettel: Won

2011. jún. 13. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!