Mi lehet velem? Úgy érzem mintha valami rontás lenne rajtam mostanában. Nem sikerül semmi, illetve elég rossz irányba fordult az életem, főleg az anyagiak terén.
Folyamatosan kiadásokra kényszerülök, pl: elromlott a kerékpárom és nem tudok hozzá venni alkatrészt már hetek óta. Emiatt bkv-val kell hogy munkába járjak ami napi kiadás.Most, hogy vettem heti jegyet- bízva abban, hogy lesz kerékpáralkatrész- a főnököm adott egy kerékpárt, tehát a jegyet ki is dobhatom. Ma pumpáltam a hátsó kereket és kirepült a szelep, tehát vehetek egy új belsőt ha a boltban nem kapok.:(((
Ez az egész másfél hete kezdődött de már kezdek kétségbe esni, mert nem látom a kiutat.
Szia!
Valószínűleg tényleg rontás lehet rajtad, s ez az, ami ezeket a negatív élményeket előidézi.
Ha ez tényleg így van akkor gyorsan tenni kell valamit, mielőtt a helyzet még súlyosbodna. Másokkal ellentétben én nagyon szyívesen elkötöm a negatív energiákat neked ingyen!
Csak annyit kérek, hogy írd meg a nevedet, születési idődet!
GYORSAN!
Üdvözlettel: Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!