Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a reptilián?

Mi az a reptilián?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálatos baromságnak nevezni valamit csak azért, mert nincs róla semmi az ismereteink között. Viszont ha van saját véleményed, és attól nem tágítasz, akkor most kérdeztél, vagy inkább mondtál valamit?
2011. jún. 12. 23:13
 12/19 A kérdező kommentje:
A reptiliánt kérdeztem, mert arról fogalmam nem volt, de most már megtanultam, hogy csak egy fikció. Nem fogok gyíkokról beszélgetni :)
2011. jún. 13. 09:50
 13/19 anonim válasza:
28%
kérdező te tudatlan lusta disznó... ott a link belinkelték a teljes magyarázatot, olvasd már el........ miért vannak ilyen emberek.... nem érdemled meg hogy élj..
2011. aug. 12. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

Reptiliánok: hüllő alkatú intelligens lények. Érdemes godnolkodni, hogy az ember alakú lényekhez kötjük az intelligenciát, pedig végül is egy agykéreg vagy egy szürkeállomány egy bármilyen alakú élőlényben elképzelhető. ( akár egy számítógép alakúban is )

Ezek a reptiliánok egy másik, egy velünk szomszédos univerzumban laknak most. (így tájékoztatott egy valaki, akinek hinni szoktam)

2011. aug. 19. 08:56
 15/19 A kérdező kommentje:

15:48 Anyád nem érdemelte meg volna, hogy éljen, mielőtt megszült téged édesem.

Kaptam egy kib*szott hosszú szövegről egy linket. (Igen, kib*szott hosszú, a szó szoros értelmében). Semmi esetre sem fogom elolvasni, a választ már így is megkaptam. Gyík szerű élőlény, ami egyben FIKCIÓ (aki nem tudja, h mit jelent, annak idegen-szavak.hu), így aki hisz benne az szintén egy GYÍK. . . . . Az emberi butaság, naivitás sosem ismert határokat. Kib*szott intelligens gyíkok nincsenek a Földön. Máshol lehet vannak, azt szarom le. De itt nincsenek. BUTÁK!!! ELVAKULTAK!!! OSTOBÁK!!! Jó éjt! ;)

2011. aug. 20. 01:59
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

reptilián nem egy fickó..de ne kapd már fel ennyire a vizet

az ember sem egy fickó és a reptilián sem

de hadd tegyem hozzá hogy nem feltétlen létezik ez a hüllő szerű faj

2012. júl. 13. 15:38
 17/19 anonim válasza:
64%
A reptilián az a szimfonikusilián és az operilián távoli rokona, közelebb áll a rhytm'n'bluesilián és a funkylián, amik mind a popiliánok törzsébe tartoznak. Darwin is megemlítette őket elméletének egy titkos záradékában, ami sajnos a nagy Orion-tűzben elveszett.
2013. jan. 23. 15:01
 18/19 anonim válasza:

A Bizonyíték hiánya nem a Hiány bizonyítéka!

Persze én nem hiszek benne,de nem dönthetem el,hogy létezik e más azon kívül amit látok :D

2013. febr. 21. 17:45
 19/19 Br3tt válasza:
93%
Te mindent elhiszel, amit a tortenelemkonyvekben irnak? Lehet leirtak a fu kek, es akkor te ezt el is hiszed, mert Ok feljegyeztek? Anno szerinted nem hazudtak?
2015. jún. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!