Mi az a reptilián?
Reptiliánok: hüllő alkatú intelligens lények. Érdemes godnolkodni, hogy az ember alakú lényekhez kötjük az intelligenciát, pedig végül is egy agykéreg vagy egy szürkeállomány egy bármilyen alakú élőlényben elképzelhető. ( akár egy számítógép alakúban is )
Ezek a reptiliánok egy másik, egy velünk szomszédos univerzumban laknak most. (így tájékoztatott egy valaki, akinek hinni szoktam)
15:48 Anyád nem érdemelte meg volna, hogy éljen, mielőtt megszült téged édesem.
Kaptam egy kib*szott hosszú szövegről egy linket. (Igen, kib*szott hosszú, a szó szoros értelmében). Semmi esetre sem fogom elolvasni, a választ már így is megkaptam. Gyík szerű élőlény, ami egyben FIKCIÓ (aki nem tudja, h mit jelent, annak idegen-szavak.hu), így aki hisz benne az szintén egy GYÍK. . . . . Az emberi butaság, naivitás sosem ismert határokat. Kib*szott intelligens gyíkok nincsenek a Földön. Máshol lehet vannak, azt szarom le. De itt nincsenek. BUTÁK!!! ELVAKULTAK!!! OSTOBÁK!!! Jó éjt! ;)
reptilián nem egy fickó..de ne kapd már fel ennyire a vizet
az ember sem egy fickó és a reptilián sem
de hadd tegyem hozzá hogy nem feltétlen létezik ez a hüllő szerű faj
A Bizonyíték hiánya nem a Hiány bizonyítéka!
Persze én nem hiszek benne,de nem dönthetem el,hogy létezik e más azon kívül amit látok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!