Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Indigógyerek? Hallottatok már...

Indigógyerek? Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Azt mondták ma a 10 éves lányomra,hogy tipikus indigógyerek.Rákerestem a google-ban,hogy mik a jellemzői,és hát nem tartom kizártnak.De tényleg van ilyen,vagy csak valami kitaláció?És mit kell ilyenkor tenni?
2011. jún. 4. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Itt annyian vannak, akik azt mondják, hogy ők indigógyerekek. Mondjátok, ti tényleg elhiszitek, hogy fontosak vagytok, és ti fogjátok megváltani a világot?
2011. jún. 5. 12:01
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Rengeteg egymásnak ellentmondó dolgokat lehet olvasni az indigógyerekekről.

úgyhogy azóta nem hiszek benne, különösen hogy van honlap, amelyik szerint ezek a gyermekek nem élnek túl sokáig.

van amelyik szerint a hiperaktív gyerekek az indigógyerekek.

Van amelyik szerint kiemelkedő képességűek

van amelyik szerint nincs semmi különös képességük, inkább elmaradottak

Úgyhogy az lehet hogy vannak akiknek indigókék az aurájuk, kétségkívül, de hogy ez mit jelent és miben különböznek a többiektől már teljesen ellentmondásos dolgokat lehet olvasni.

2011. jún. 5. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Álljunk már meg egy perce! Ennyien hisztek ilyen nyilvánvalóan pénzszerzési célból kitalált hülyeségekben, mint auralátás?

Ennyi erővel, ha az állomáson megátkoz titeket egy cigányasszony, mert nem adtatok neki egy százast, akkor rohanjatok a Jósnő & Ezotéria Bt.-hez, hogy 50000Ft-ért vegye le rólatok a rontást. Az RTL-es táltosokhoz is menjetek el, hogy vegye le a gerincetekről a szellemeket, mert amiatt fáj az emberek háta, nem a porckopás miatt.

Mellesleg én vagyok a Svéd Nagymágus, és mindenkit megátkozok, aki elolvasta ezt a hozzászólást: szerencsétlenség, pénztelenség, magány és hasmenéses fertőzések egy életen át, a gyereketek aurája pedig kakibarna lesz!

Az átkot csak úgy lehet megszüntetni, ha a bal vállatok felett hátraköptök 3x és átutaltok 100ezer forintot. De ha 200ezret küldtök, akkor még pénzhozó angyalt is kaptok...

2011. jún. 5. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

te svéd mágus, lemaradt a számlaszám.

vagy a pénz hozzád talál csak dobjam ki az ablakon? Vagy bármely bankban küldhetem, a svéd mágusnak jelzéssel és tudják mit kell tenni.

2011. jún. 5. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak írd rá a borítékra :)
2011. jún. 5. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

en is indigo vagyok, es ez nem kifogas a rossz neveltetesre! Engem jol neveltek szuleim, nem vagyok hiperaktiv, viszont ultra erzekeny vagyok, mashogy latom a vilagot... nem tartom magam kulonlegesnek, csak tudom, hogy mashogy latom a vilagot...

Persze aprobb hulyesegeket en is elkovettem, senki sem tokeletes, ugyan olyan eletem volt, mint barki masnak...

De a kisugarzasomon is meglatszik... eloszor is, amikor tarsosagba kerultem (suli, v barmi mas) sosem foglalkoztak velem, altalanosban kikozositettek, pszichikailag, es fizikailag egyarant bantalmaztak, pedig nem voltam semmivel sem kulonb mint a tobbiek (akkor meg szoba sem kerult az indigo gyerek kifejezes)

most vissza nezve, szerintem feltek tolem... Nem beszeltem foloslegesen, csak ha kerdeztek, nem voltam streber, hogy a jegyeim miatt kelljen kikozositeni... Atlagos voltam, visszahuzodo... 1 baratnom lett akkor, aki azota is a legjobb baratnom... persze, azota jobbak a kapcsolataim masokkal is... de en ugy erzem, hogy egyfajta falat huztam magam kore, es csak az torhetett at rajta, aki igazan megertett engem, aki atlatott a falon... valoszinuleg az indigo, kristaly, vagy a szivarvany gyerekek...

nem vagyok egy nagy ezoterikus, de atlagos vagyok, es mindig az voltam, meg sem mindenki fogadott el... a gyerekeknek meg sokkal jobb az eloerzetuk, szoval nincs kizarva, hogy lattak az auram, vagy nem tudom, hogy mi az ami lehetseges...

(18,l)

2011. jún. 6. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Kösz, megalkudtam a szomszéddal nyolcvanért leveszi a rontást és hupilila lesz a gyerek aurája.

Plusz egy ötvenesért még piramist is ad, ami még Tutanhamon síremlékéből származik és az ókori egyiptomiak töltötték fel csível és nem lesz többé gondunk és az átkok sem fognak rajtunk.

2011. jún. 6. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ram konkretan egy "lato"(idezojel, mert nem tudom mit gondoljak mar) mondta, hogy indigogyerek vagyok... szerintem meg egyszeruen egy EMBER. Se tobb, se kevesebb. Pedig a leirasokbol majdnem minden stimmel ram...
2011. jún. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!