Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Időröl-időre apró karcokat...

Időröl-időre apró karcokat találok az arcomon, lehet ennek köze a természetfelettihez?

Figyelt kérdés
úgy fekszem le, hogy semmi nincs az arcomon, és mire felkelek, szokott lenni egy hosszanti csík, karc, az arcomon. most az orromon van egy, pár hete a homlokomon volt, azelőtt szintén a homlokomon, más helyen. szóval nem olyan sűrűn van ez, de mindig előfordul. az ágyamban nincs semmi csak párna. most biztos irtó hülyének néztek :D én annak nézném magamat.. kíváncsiságból tettem fel a kérdést itt, mert már nem tudom mitől lehet ez. a párnán a gomb is lekerekített peremű, nem karcol. bármilyen válaszra vevő vagyok, szkeptikus, vagy ezósra is, csak kérlek bírjátok ki, hogy ne szivassatok, ne cikizzetek :D köszi
2011. jún. 1. 11:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Vagy ha van két ember, akkor kérd meg őket, hogy nézzenek és meséljék el!

Amúgy nem lehet, hogy ez a két ember karmol össze álmodban? Esetleg olyan dolgokra kényszerítenek, amiket éberen meg sem tennél? :)

2011. jún. 1. 12:39
 12/21 Killgun ***** válasza:
Adok végre egy ezos választ is :') Elementál lehet szerintem.Próbáld ki a kamerát,ha semmi nem történik,akkor vedd le,ilyenkor ha megint lesz,tértisztítás.A természet fölötti sem hülye...tudja mikor mit csináljon :'P Jajj utolsó voltál azt hiszem :') a 2 lakótárs úgy karmolta meg,hogy nem ébredt fel?Mind1...nem lényeg...Azt mond el mire gondoltál,amikor azt írtad,hogy:"OLyan dolgokra vesznek rá amit ébren nem tennél meg?" Nem pontos idézet,de...Csak én gondoltam rosszra?^^
2011. jún. 1. 13:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Te reménytelenül nem érted a viccet. Nem baj, csak nehogy mások is megtudják! :)
2011. jún. 1. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
13:46 elementál? Te most szórakozol? Olyanok csak a wowban vannak... - -"
2011. jún. 1. 14:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is vakarózol. Ha akkora a körmöd, hogy bármennyire is meg tudod vakarni magad, akkor karcolni is tudod.
2011. jún. 1. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Vagy megvagdosod magad álmod közben, vagy valamilyen bőrbetegséged van.
2011. jún. 1. 16:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy dolog még eszembe jutott: A párnád ha tollas belül, akkor a kis pihék végei a párna vásznán kicsit átfúródhatnak és ezek karcolják meg a bőröd alvás közben.

Tehát cseréld le a párnád olyanra ami nem tollas és ha ez megszünteti a karcolásokat, akkor valószínű a démonod a párnádban volt:)

2011. jún. 1. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: ez tök jó!!!
2011. jún. 1. 18:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem olvasom el a kommenteket, majd miután leírtam az enyém. Szerintem karmolod magad éjszaka de nem emlékszel rá. Talán belső szorongás okozza, de ha te csinálod magadnak az nagy veszélyt jelent rád nézve.
2011. jún. 1. 19:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Vagy még az jutott eszembe, hogy ha tollpárnád van, a kiálló kis tollak is tudnak karcolásokat okozni. Én is tapasztaltam olyat...
2011. jún. 1. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!