Killgun kérdése:
Ez jól esik nektek? (Kérdésed túl rövid, a
magyarázatod hosszú. )
11/21 A kérdező kommentje:
Én is!^^ Bár köztünk,ezosok közt is rendet kéne rakni néha...Köztünk sem értik meg sokan az alapszabályokat:Türelem,nyugalom,higgadt viselkedés,stb...
Nekem régen a kedvenc kommentelőm Kristalykid volt. De eltünt innen a GYK-ról. És neki is mindig dili házaztak meg Uri Geller. Pedigő angyalkommunikácioval foglalkozott, meg szellem világ. És engem érdekelt mindig amit írt, és most is érdekelne a tapasztalatai.
Na meg azt utálom amikor ki írják, hogy Isten nem létezik, meg Angyal és olyankor rosszul érzem magam, és dühös leszek, és kivánom azoknak h tapasztaljanak meg természet felettit.
2011. máj. 29. 16:57
Te kérdező és sok elvakúlt ezós nagyon egysíkúnak látjátok a világot. Még a papok akik érdekeltek abban hogy legyenek csoda jelenések, Mária stb. Ők is mielőtt valamit csodának nyílvánítanak megvizsgálják az illetőket orvosilag, hogy nem hibbantak-e illetve olyan elmebetegségben szenvednek ami okozhatja a víziót. Ezt az oldalra fellátogatók sosem teszik meg, csak mint kinyilatkoztatás elmondják mit észleltek. Nagyon sok szkeptikusnak tűnő hozzászólás pusztán jóindulatú, talán kissé humoros, mert észhez kell téríteni a beteget hozzászólás és valóságot takar !
2011. máj. 29. 17:03
14/21 A kérdező kommentje:
Én is!Előbb is írták"Ne hülyítsétek már szegény kislányt!Szllemek nincsnenek!" Hát...Idézzen meg valamit...majd rájön mi az igazság...
Liza gratulálok.Hozod megint a nőies léttedre a TAJ formádat. Betegezel mindenkit aki hisz valamiben. Hiedelem nem betegség! Tapasztalat nem betegség.
Inkább te meg kortársaid vagytok földhöz ragattak. Szívesen idéznék veled szellemet :) Meg megtanitanálak ingázni , meg Hinni Istenben és a teremtésben!
2011. máj. 29. 17:11
16/21 A kérdező kommentje:
Ezzel nem térünk észhez!Liza te is úgy mondod mindenre:paralízis.Nem!Mi tapasztalt ezósok el tudjuk különíteni a betegséget,a valódi érzékelésektől.Ezzel nem észhez térítetek,hanem a hitünket sértitek meg.Főleg a jó humorral...Mi sem mondjuk mindenre,hogy ez csoda.Mi is megvizsgáltatjuk magunkat.Pl én is voltam szemésznél,mikor elkezdtem a 3. szem kinyitását.Azóta is látom az energiát,lényeket,stb.t.Orvosilag nem lehet kimutatni mi ez.De én már bizonyítottam magamnak idézéssel,hogy ez valódi.Láttam a szellem körvonalát.Pont ti,főleg te nem tudod mi,mi.Mi utánaolvasunk a tudományos dolgoknak a tévedés elkerülésében,de ti az ezosokat diliházba küldenétek.Ti mondjátok:"Ez nem a középkor!" de akkor mi is volt?Máglyára azzal aki ellent mond a mostani tudatnak.Ma mi van?Diliházba,pszihológushoz azt aki ellent mond a köztudatnak.Hát képzeljétek.A középkori felfogás mindenhol ott van.Az előttted szólók értelmesen eltudják mondani a véleményüket,és tisztában vannak azzal,mi,micsoda.De te pl nem.Sajnos sokan mások sem...
17/21 A kérdező kommentje:
"észhez kell téríteni a beteget"
Ez igen! Gratulálok! Hölgyeim és Uraim! Itt látható Liza von Staunhoff, aki egy-egy Gyik-es hozzászólás után rendkívüli távpszichológiai képességével el tudja dönteni, ki a beteg! Tessék ámulni-bámulni! :D
Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű és egyértelmű. :)
2011. máj. 29. 17:40
1.Liza magát egy tapasztalt nőnek állítja be.Aki mindent tud
2. Megszólítása nem nőies ,inkább lekezelő ,bunkó, Tajparasztos.
3. Tud minden apró részletet. pl: Papokat megvizsgálják ha olyat mondd. (Dalai lámát világszerte elismerik,és szeretik,és nem beteg)
4. Lehet új lessz amit írok, de Sebestyén Balázs aki több kulturát, szakszót ismer, és még stílusa mai korban megfelelő, ő is hisz a szellem világban,ezotériában, és csodákban. Pedig kivülről tuskónak tünik.És lekezelő tud lenni , , ez már több adásban kiderült. DE mégis hisz ezekben. És nem vizsgálták ki,hogy bolond e vagy sem! És nem tartják betegnek
2011. máj. 29. 17:50
20/21 A kérdező kommentje:
Ez is az emberi hülyeség.Ha valaki népszerű,már nem eshet baja.Szeretjük,imádjuk.De ha valaki egy közember,és egy rossz szót mond,amit akár a híres is,akkor már meg kell égetni...
Kapcsolódó kérdések: