Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Vonzás Törvénye - Nektek...

A Vonzás Törvénye - Nektek sikerült?

Figyelt kérdés

Érdekelne,kinek milyen kapcsolatai vannak a tudatos vonzással kapcsolatban, pl. hogy sikerült-e bevonzanotok az ideális munkahelyet,esetleg elképzeltetek egy ideális férfit/nőt külső-belső tulajdonságokkal,és bevonzottátok,vagy sikerült-e bármiféle módon az életeteken változtatni a módszerrel?

Nekem eddig "kisebb" dolgok jöttek be,amiknek nagyon örülök, és mélyen hiszek az ilyesmikben, most az ideális társat szeretném magamhoz vonzani,de kíváncsi lennék arra,mások hogyan csinálták, hogyan sikerült a tudatos vonzás.Vagy akár munkával,családi kapcsolatokkal,egészséggel kapcsolatban is érdekelnének a tapasztalatok.

A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

2011. máj. 19. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, néha sikerül, olyankor amikor szeretnék valamit, épp csak kigondolom aztán elengedem és nem gondolok rá többet. Így működik, de nehéz betartani, mert amikor valamit nagyon szeretnénk, hajlamosak vagyunk túl sokat agyalni rajta, ami aztán néha negatív eredményhez vezet.Ezt nem én találtam ki, tanították velem, hogy el kell engedni.
2011. máj. 19. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen.....

lett uj párom(az ideális!!:))

és szinte a nullán voltunk,most talán költözünk,lett autonk...soroljam még???

2011. máj. 19. 12:28
 3/12 anonim válasza:
100%

Igen!

Soha nem sikerült lefogynom, és a vonzás törvényével sikerült az álomalak, úgy, hogy szinte semmit nem változtattam az étkezési szokásaimon:-))

2011. máj. 19. 12:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Zseniális,nagyon izgalmas dolgok ezek! Hogyan csináltátok? Elképzeltétek,leírtátok, sokat gondoltatok rá? Köszönöm,hogy megosztottátok,és további sok sikert! :D
2011. máj. 19. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Hogyan működik ez a vonzás törvénye? Lágyszi meséljetek róla! :) Nem vagyok ilyen ufó/jósnő hívő, de az ilyen dolgokat szeretem és érdekelnek is. Több nagy vágyam is van (fogyás, karrier). Mit kell tennem? :))) 17/L
2011. máj. 19. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
én is,csak rágondolok aztán elengedem:)
2011. máj. 19. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Hogy persze így sem ülnék csak a fenekemen, rendszeresen sportolok (most kezdtem) és építgetem tudatosan a jövőmet, csak kipróbálnám ezt a rásegítést. :)
2011. máj. 19. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
én inkább a hitet látom benne, el tudod hitetni magaddal, hogy jó vagy, és az is leszel!
2011. máj. 19. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, már sokszor sikerült és volt hogy nem. Az leginkább azért, mert túlidegeskedtem magam, és a rosszat vonzottam be. De sikerült alkalmaznom vizsgán, emberi találkozások területén, a vágyott tárgyakat illetőleg, anyagi helyzetet és munkát tekintve...stb.
2011. máj. 19. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Eldöntöttem hogy sikerülni fog amit elkezdtem,fontos h igy állj hozzá és ne ugy h jajj nekem ugy se sikerül....
2011. máj. 20. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!