Tegnap szokatlanul kibirhatatlan állapotomban voltam. Más is volt így vele?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy a hold miatt vagy csak úgy, de tegnap egész nap érfelvágós hangulatom volt
fél óránként kaptam hisztérikás rohamot, minden bajom volt
előjött az öngyűlöletem is ami egyébként már rég nem tört felszínre
minden
2011. ápr. 21. 12:19
1/9 anonim válasza:
Ilyenkor menjél sportolni, vezesd le a felgyülemlett feszültséget!
2/9 anonim válasza:
Igen, én. Teliholkor iszonyatosan kívánós voltam (szexuálisan), azóta meg 1-2 napja ölni tudnék olyan hangulatom van. Ok nélkül mindenen felfortyanok, minden és mindenki idegesít.
Remélem hamar elmúlik...
4/9 A kérdező kommentje:
csak egy nap volt az egész :D
elötte jól votlam, ma is jól vagyok, semmi bajom
azért is csodálkoztam a tegnapi napon
hogy mi történhetett
reggelre elmúlt
2011. ápr. 21. 12:53
5/9 anonim válasza:
Velem már kb. 1 hete, minden nap ugyanígy történik... minden fél órában olyan pánikszerű szorongásom van... :(
7/9 anonim válasza:
hangulat ember... a leggusztustalanabb élőlény a világon
8/9 A kérdező kommentje:
most fordult elő életemben kb először ennyire
nem tartom magam ezért gusztustalannak :)
a hangulatember az teljesen más
nem kértem oltogatást
2011. ápr. 21. 14:46
9/9 anonim válasza:
Ne vedd magadra, ilyen napja mindenkinek van. Szerencsére pszichiáter segítsége nélkül elmúlik. Én ma már sokkal jobban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!