Hogyan nevezik azt az embert, aki nem csak más energiáját szívja el, hanem mások szenvedéseiből is (! ) táplálkozik?
15.46
Ez frappáns és egyszerű megfogalmazás.:)
Én korábban mindig kerestem a mentségeket az ilyen emberek számára, mondjuk, hogy elvált, vagy nehéz gyerekkora volt stb...
De lehet, hogy neked van igazad, és ezek az emberek akármennyire kedvesnek is mutatják magukat simán csak kárörvendőek.
Ekkor ezt figyuzzátok!
Én energiavámpír vagyok és a leírtak alapján miszerint hogy az energiavámpírok azok az emberek társaságát keresik akiknek jó a kedvük, önbizalommal teli pozitív gondolkodásúak és nem lehet egykönnyen letörölni a mosolyukat az arcuktól szó szóra IGAZ! Ezt én tudom a legjobban mert én is pont ilyen vagyok és előre szolok hiába minden sértegetés, lenézés, oltogatás mert amíg olyan emberek jókedvét szívom el akik a közelemben tartózkodnak addig sose fogják letörni az én jókedvemet. Ahogy az is igaz hogy nem lehet ellenük-ellenem-ellenünk semmit se tenni,:) jah és mi energiavámpírok között van egy szabály! ami pedig hogy "energiavámpír sose szívhatja más energiavámpírok örömérzetét" mert nem helyén való elvégre van egy közös tulajdonságunk amitől egyformák vagyunk. :) Várom a be szólásokat! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!