Szeretnék egy ezotériás kőnyvet 3500ft-ért, 10 éves vagyok és nincsen zsebpénzem. Mit tegyek?
20:53-asnak:D De szomorú gyerekkorod lehetett, ha 10 évesen Övegest olvastálxD
Hát, kisbarátom, olyan sok választásod nincs. Ismerős a helyzet, én is mindig ezzel a problémával szenvedtem:D Annyit tehetsz, hogy a kajapénzedből félreraksz egy kicsit, aztán majd összegyűlik. Vagy kérsz nagyidtól - amennyiben van rá lehetőséged -, tesódtól kölcsönbe, vagy tényleg kéred gyereknapra. És tényleg, írd meg, hogy melyik könyvről van szó, hátha be tudjuk neked linkelni:) Meg vaterán is megkeresheted, hátha fent van.
21:03
Nagyon kétlem hogy szegényesebb dolog lenne, mint reptoidok meg pledájokról meg egyéb ßuziságokról olvasni...
ha meg akarod szerezni azt a konyvet, nagyon egyszeru dolgod van.rogton 4 megoldast is tudok neked:
- irj a jezuskanak,
-irj a mikulasnak
irj a husveti nyuszinak
hasznald a vonzas torvenyet( tudod eleg ha gondolsz valamire szerintuk, es akkor majd a tied lesz)
a fenti megoldasok mindegyike pontosan ugyanolyan szazalekban valos es megbizhato dolgok.
( azt remelem nem tolem tudod meg h sem jezuska sem mikulasbacsi sem husveti nyul nincsen. A vonzas torvenye, meg onmagaban akkora baromsag, hogy aki 5 eves kora folott hisz benne, azt azonnal gyamsag ala kell helyezni.
orulok, hogy segithettem
p.s
a zsebpenzed meg ha egyszer lesz, vegyel belole ertelmes dolgot. mondjuk egy gomboc fagyit. osszehasonlithatatlanul jobban jarsz vele mint egy tetszoleges ezoterias konyvecsekevel.
Hát hogyha fiú vagy húsvétkor mehet a locsolkodás.
Vagy gyereknapra kérd azt a könyvet.
Ha szülinap/névnap a közelben lesz akkor arra kérd ezt a könyvet.
De ha leírnád a címét meg az íróját akkor lehet hogy tudnék segíteni, hogy ingyen le tudd tölteni.
Hát ezt nem találom sehol. Gondolom, nem vagy fiú, ha boszorkányos könyvet keresel, de! Ha van fiútestvéred, majd lopd el tőle, amit kap:D
Amúgy akkor tényleg marad a könyvtár.
És Öveges profnak üzenem:)
10 éves gyerekek nem csak Öveges meg reptoidos (amúgy az mi a franc?) könyvek közül választhatnak, elég nagy az ármenet. És még annyi, hogy a ß betű a német kettős est jelzi, szóval ne írj ssuziságokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!