Milyen szerelmi bájitalok/varázslatok vannak (amik persze be is válnak)?
Fontos lenne, olyan válaszok nem érdekelnek,hogy nem így kell elérni a szerelmet stb !!
köszi
"olyan varaszlatot szeretnek"!
Addig itatod palinkaval, mig szerelmet nem fog vallani Neked! Tehat elfog szedulni, csak akkor leszel bajba, amikor kijozanodik es felebred!
Tudom, írtad, hogy ne írjunk olyat, hogy a szerelmet nem így kell elérni, de hidd el, aki ezt írja az csak megpróbál megvédeni a következményektől.
Én is megpróbálnálak megvédeni, ha hallgatsz rám hallgatsz, ha nem nem. Csak a jóindulat vezérel, hidd el!
Nincs olyan varázslat, amitől beléd szeret!
Nincsen, higgy nekem!
Aki mást mond, az nem mond igazat.
A szerelmi kötés, szerelmi mágia valós, működik, de nem szerelmet hoz létre, csak egy beteges kötődést. Iszonyatosan fogod érezni magad, és a társad is. Együtt lesztek, ha jól működik a varázs, de nem lesztek boldogok, úgy fogod érezni magad testileg, lelkileg, mint aki nagyon beteg.
Tudom, hogy mit beszélek, úgyhogy, ha jót akarsz magadnak és a szerelmednek is, soha ne csinálj szerelmi mágiát.
Nagyon boldogtalanná teszed magadat!
Kérlek ne sértődj meg a szavaimon, tényleg csak segíteni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!