Mi van a világvégével? :O
Figyelt kérdés
most mindenfelé ösze visza beszélnek...tudja valaki h mi is lesz igazából?:O2011. márc. 27. 14:16
1/18 anonim válasza:
Technikai okok miatt sajnos elmarad....megint....
2/18 anonim válasza:
Ezt biztos a Tudományok kategóriába kell írni? Menny az ezotériába, ott majd elmagyarázzák melyik tündér kit fog megölni.
3/18 anonim válasza:
Nem fér bele az idei költségvetésbe. Talán jövőre. Addig is türelmetlenebbek megpróbálkozhatnak a személyes világvégével, köznapi nevén az öngyilkossággal.
4/18 anonim válasza:
nem lesz, elvileg valami dimenzióváltás lesz.
5/18 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben az egészben, de a legújabb források szerint 2011.május 21-én lesz!!! :D Na persze...
Amúgy 2012-ben lett volna, vagy ha nem akkor 2024-ben! :)
6/18 anonim válasza:
Világvége.Akkor neked már nem kell megtanulni helyesen írni?
7/18 anonim válasza:
Hmm május 21-én?
Akkor elmarad a nyári szünet!?
Fuck!
8/18 anonim válasza:
én nemh iszek benne. : ) nem lesz itt semmilyen világvége, csak valamit mindig ki kell találni, hogy legyen valami téma..
9/18 anonim válasza:
Humor vagy Ezotéria, de innét menjél elfele.
10/18 anonim válasza:
és mi van azzal a meteorral? ti emlékeztek rá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!