Van a neten videó a mocsári olajfalóról?
Olajevő baktérium van, a videót pedig itt találod:
utolso, te tenyleg ennyire egyszeru vagy?
ez egy kamu dokumentumfilm. mindent beszopsz?
kivancsi lennek milyen egyeb temakorben villogtatod meg a tudasod.:)))
Előző:
Ki mondta, hogy beszoptam? Olvasási nehézségekkel küzdesz? Vagy csak troll vagy?
A kérdező nem azt kérte, hogy véleményezzük, hanem hogy adjuk meg a youtube linket. Ott is le van írva, hogy áldokumentumfilm, de már korábbról is ismertem és tudtam, hogy kamu. De egyébként a kérdésből is kiderül, hogy maga a kérdező is tisztában van ezzel a ténnyel.
Mellesleg biológus doktor vagyok (innen tudom, hogy olajevő bakétriumok léteznek, ami ugye nem egyenlő az olajevő szörnnyel). És a természettudomány témakörben vagyok aktív, masszív top10-es. Ha már ilyen jól csevegünk, rólad mit kell tudni?
Skacok nyugi, mindenkinek köszönöm, én a 89-es Csehszlovák "ismeretterjesztő" hoax filmre gondoltam.
Addig nem volt ilyen, nem tudtuk mi a hoax, még a szó sem létezett, hátmég, hogy a tv-lead valamit, és az színtiszta szívatás... ezért hitte el mindenki, apám is, aki orvos, meg 90!%-ban én is,( pedig éppen biokémia szakot hallgattam), igaz csak 3.-os voltam...
Találgattuk milyen anaerob anyagcserét folytathat, meg így tovább... ciki, de igy volt... Szal, olyan link kéne ami a csehszlovák kisfilmre mutat.
Azt, hogy vannak lények, akik tiszta heptánban is tudnak élni, én is tudom, szinte hihetetlen, akkor is ha csak prokarióták.
Ez AZ, köszönöm.!!! Emléxik vki, pontosan melyik évben ment? Mert 87-ben még nem.
cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!