Szerintetek mi lesz?
Jah... amit az Előző mondott...:)
Ebben nem hiszek.
A beígért világvégéket majd kitolják mo'nnyuk 2014-re..
Tovább fognak nőni az árak, egyre nehezebben fognak az emberek kijönni a fizuból, még több hitelt fognak fölvenni (ha kapnak).. szóval ilyesmi mint ami most is van..
Folyik tovább a modernkori rabszolgatartó társadalom, de te ezt még nem érted sztem, ha ilyen kérdéseket teszel fel.
Ez az ezotéria is csak egyfajta pénzkereseti lehetőség, amin egy pénzalapú, profitorientált gazdaságban nincs min csodálkozni.
De olvasgathatsz ilyet is, hátha jobban kielégíti az elmédet, tágítja a látóköröd:
Hogy történni fog-e valami ? - a válaszom : igen, valami biztosan, és benne is lesz a híradóban, balesetek stb.
Hogy világvége lesz - e ? a válaszom : nem tudom.
Szerintem felesleges aggódni, bármi lesz is. Ugyanis nem tudjuk, mi fog következni holnap, a jövő héten stb. Ami még nem történt meg azon felesleges aggódni, ráérünk akkor foglalkozni a dologgal, ha tényleg baj van. Ugyanis, ha semmi különös nem történik, akkor felesleges aggódni...
Majd meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!