Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a 2012ben? (Kérdésed...

Hisztek a 2012ben? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

hisztek a világ végében?

szerintetek mi fog történni?

2011. márc. 8. 15:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
hát, gondolom vége lesz a Barátok köztnek. Kár...
2011. márc. 8. 16:21
 2/23 A kérdező kommentje:

normálisakat lécci

első:ezért fölösleges volt válaszolni

2011. márc. 8. 16:24
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy semmi katasztrófa-féle nem fog történni.

A világ is megy majd tovább a maga útján, már tervezik a 2014-es, 2016-os olimpiát, foci vb-t, stb.

Nyugi, nem lesz semmi gond.

2011. márc. 8. 16:30
 4/23 tetris ***** válasza:
58%
Pedig vége lesz! A Barátok köztnek. Helyette majd a Casinó lesz.
2011. márc. 8. 16:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a németek nyerik az EB-t, és Magyarország szép eredményeket ér majd el az olimpián.
2011. márc. 8. 16:40
 6/23 anonim ***** válasza:
MIIIIIII?!?!?! Vége lezs? Komolyan? Légyszi, Tetris-san, ezt fejtsd ki bővebben!
2011. márc. 8. 16:43
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Hisztek a 2012ben? - nem

hisztek a világ végében? - nem

szerintetek mi fog történni? - semmi, ami eddig is ne történt volna. Legfeljebb páran csalódottak lesznek, hogy a fantáziálások és a hiszékenységek sehová sem vezettek...

2011. márc. 8. 16:47
 8/23 anonim ***** válasza:

én nem hiszek benne

2000-ben is volt világvége tudtátok???? XDXD

mi fog történni???? még elcseszettebb lesz ez az ország, az :(

2011. márc. 8. 16:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek benne, mert olyan nincs hogy csak úgy véget érjen az élet egy globális katasztrófától az ember nagy túlélő bárhol bármilyen környezetben tud alkalmazkodni ha megtalálja a módot hogy fennmaradhasson szóval ha be is következik egy ilyen katasztrófa akkor az általunk ismert világnak lenne vége de nem az embernek. És még valami az emberek nem tudják előre megjósolni hogy mikor fog bekövetkezni, tehát ez a "2012. December. 21." csak egy dátum semmi több.

Ezt a választ nem én írtam ha nem valaki más de érdemes elolvasni mert van benne valami.

Az ismert hollywoodi film (2012) azt a téve­désen alapuló ötletet használja, amely szerint a maja naptár 2012-ben véget ér, és eljön a világvége. Ebből csupán annyi igaz, hogy a maja idő­számlálást 5125 évente újból kezdik, és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. Tehát nem az idő és a világ ér véget, hanem csak az időszámítás jelenlegi periódusa, és természetes módon elkezdődik az új szakasz.

2011. márc. 8. 16:59
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

Igen, vege lesz a vilagnak - legalabbis Magyarorszagon, mert a Fidesz ugy elb*szik mindent, hogy itt ko kovon nem marad... :(((

Amugy semmi erdekes, 2000-et is tuleltuk :D:D:D

2011. márc. 8. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!