Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak szerintem ír 404 hülyeség...

Csak szerintem ír 404 hülyeségeket? Ezeket mégis honnan szeded,404?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 19:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

...miért nem lehet békén hagyni 404-et???

Úgy látszik kedves Kérdező, hogy Téged nagyon érdekel 404 :)

2011. márc. 10. 20:25
 32/37 anonim ***** válasza:
76%

abba belegondoltál már hogy milyen fantasztikus dolog lenne ha mindez igaz?! óóó és lehet tényleg az..

sokszor tényleg azt gondolom hogy nem ír hülyeséget mert igenis lehetséges amit mond.

gondold el régen hány ember tartotta hülyének azt aki azt mondta hogy a föld gömböjű?!

a helyesírással meg lehet vitatkozni de nincs értelme ,az csak egy dolog ami nem visz előrébb semmit ,én sem tudom pontosan hogyan kell írni ,és 404 ,sem de ettől még lehet egy baromi okos ember aki baromi nagy mázlinkra válaszol az olyanoknak akik komolyan veszik és értékelik a tudását.

a szkeptikusokkal nem lehet mit kezdeni

2011. márc. 10. 22:08
 33/37 anonim ***** válasza:
42%

"a szkeptikusokkal nem lehet mit kezdeni"

Az elvakult hívőkkel sem.

2011. márc. 10. 23:11
 34/37 anonim ***** válasza:

Ugy nez ki komoly fogalomzavar van.

A szkeptikus(en) nem azt mondja, hogy nincs foldon kivuli elet. Es nem is vagyok ellene. Sokmindent megtennek, hogy talalkozzak veluk megha balul is sulne el.

De

itt keveredik a fantazia a halucinacio a valos elettel. Es sajnos a beszamolo nem bizonyitek.

azt beszopjak a tinik, meg az eletukkel semmit nem kezdo emberek, mas nem.

az, hogy az egyik beiras szerint ott van egy noveny amit elhozott az idegen foldrol ez a 404, hat az pont eleg bizonyitek lehetne adott esetben. Miert nem adja oda egy biologusnak? Ne egy kertesznek ( haha valaki leirta h a viragboltban nem ismertek meg a novenyt) a viragboltban dolgozok nem biologusok, azok a viragokat ismerik nem a novenyeket bazze aze...

2011. márc. 10. 23:56
 35/37 anonim ***** válasza:
Magyarok...
2011. márc. 11. 00:12
 36/37 anonim ***** válasza:

Az az egy baj van, hogy semmivel nem tudja alátámasztani a mondanivalóját.

Ennyi erővel regisztrálhatnék én is valami rejtélyes néven, mondjuk legyen Quetzalcoatl, aztán majd szépen elkezdem mindenhova írkálni rohadt rejtéleyesen, hogy tegnap mélymeditációs alfa állapotban megjelent előttem a Krukrliprx nevű idegen faj egyik tagja, akik a Föld egy másik rezgésszintjű dimenziójában élnek, innentől meg már azt hazudok, amit akarok, a tizenévesek úgyis elhiszik.

Nem csak a helyesírással van gond, hanem egyes állítások bődületes hülyeség mivoltával, pl a fentebb idézett "gombában és tojásban 6-szor annyi fehérje van" meg "Hitler él és a fiait szadizza egy másik bolygón" meg "importálni a testedet". Ezek értelmetlen hülyeségek, nem azért mert én azt mondom, hanem mert tényleg nincs értelmük mert mindegyiknek be van bizonyítva az ellenkezője, importálni meg az árut szokták, meg exportálni..

Ha már valami sci-fi baromságot beszél, akkor legalább vehetné a fáradtságot, hogy helyesen fogalmazza meg a baromságait.

2011. márc. 11. 00:16
 37/37 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok,de nem hittem el egy szót sem,amit írt.Majd ha az 'UFO'-k eljönnek és azt mondják,hogy 404 tartotta velük a kapcsolatot,akkor elhiszem.Ami pedig a helyesírását illeti,hát az ő baja,ha nincs kedve a magyar helyesírás szabályai szerint írni,és ezzel tudatlannak beállítania magát.Viszont tényleg elmehetne egy sci-fi írónak,mert nagyon jó kis történeteket talál ki.=)
2011. ápr. 2. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!