404, te ismered az Univerzum további törvényeit, amik az emberekre nem vonatkoznak, illetve van, amit felfogsz belőlük, vagy ehhez az ember még kevés?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 20:34
11/24 A kérdező kommentje:
404-et sose keresd, majd ő jelentkezik, ha jónak találja, úgy látom nekem most szerencsém volt, mert elég sok kérdésem megválaszolt. Ezúton is köszönöm neki.
2011. márc. 2. 22:20
12/24 anonim válasza:
Kár. Talán majd egyszer :) Örülök, hogy olvashattam.
13/24 anonim válasza:
én még ilyen normális kérdezőt nem láttam. Túl normális.
14/24 A kérdező kommentje:
22:34-es , kösz tudod vannak jó pillanataim..
2011. márc. 3. 11:46
16/24 anonim válasza:
404, ne add fel, én veled vagyok! Ők még nem tudják, mik vannak azon kívül amit látnak.
17/24 anonim válasza:
404, te a híres 404 vagy? szoktam látni h mdinig tőled kérdeznek, de azt írták hogy már eltűntél mert nem láttak hosszú ideje.
18/24 anonim válasza:
404 már egy celeb. Nemsokára műsort fognak neki csinálni.
19/24 anonim válasza:
404 társat keres. Elmebaj a legfőlsőbb szintekig :D
20/24 anonim válasza:
404 feleséget keres? :) vagy férjet ha esetleg nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!