Lehetséges ez az előző életes izé?
Érdekes dolgok történnek velem mostanában. Nem kérek oltogatást és semmi hasonlót. köszi.
Nekem olyan érzésem van h előző életemben talán katona lehettem. Már teljesen ovis korom óta érdekel ez a március 15. pedig azt se tudtam mi az. Volt már több álmom is amiben nem magamat láttam de egy katonával álmodtam aki én voltam. Főleg ez a 48-49es szabadságharc fog meg. Egyre jobban érdekel a katonaság is. Nem tudom milyen lehet átélni egy háborút de amikor komoly háborús dologról van szó mindig kiráz a hideg és elkezdek félni. Szinte átélem azt a félelmet amit akkor élhetnek át. Volt már olyan h kicsit elgondolkoztam magamban és annyira féltem h még a kezem is remegett. Ezek a háborús dolgok...
lehetséges?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Bármilyen gyakorlat során készítenek neked olyan előző életet, amilyet akarsz. Nem vicc, volt már ilyen kísérlet.
Utána egész életedben azt fogod hinni, hogy ez tényleg megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!