Foggal álmodni rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Álmomban a páromhoz készülődtem (fürcsiztem, fogat mostam ) amikor észrevettem, hogy mozog a fogam. Pár perccel később ki is esett gyökerestől és véres volt. Mit jelenthet ez?2011. febr. 17. 09:15
11/13 anonim válasza:
Ez egy visszatérő álmom és soha nem halt meg ilyenkor senkim, szóval ne higgy a babonákban!
A fogak elvesztése az álomban legtöbbször valami szorongást, energiahiányt, önbizalomhiányt, félelmet, szégyenérzetet jelent.
12/13 anonim válasza:
Az álom arra való, hogy a nappal történt dolgokat feldolgozzuk. Jelentése nem hiszem hogy van. Egyszer azt álmodtam, hogy az atlétika pályán nyírtam a füvet, amikor fejbe dobtak egy gerellyel. Persze nem haltam meg, még mindig itt vagyok.
13/13 anonim válasza:
Én azt álmodtam, hogy el kezdett mozogni alul a fogam, pont elől, és azért aggódtam, hogy "Jesszusom, ha ott kiesik, akkor nem vesznek be egyik rendvédelmi szervbe!", és valahogy rendbe hoztam... Eléggé szuvas volt mondjuk, de nem mozgott, ráadásul elég gyorsan hoztam rendbe... Na, ez mit jelenthet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!