Ez lehetséges? Normális?
Figyelt kérdés
A 8 éves unokhugom alkonyatkor mindig képzelődik!De olyanokat ,hogy egy macska van a szobájában és egereket üldöz!Ilyenkor nagyon megijed!Sírva jön ki a szobából,hogy ő fél!Kérlek értelmes válaszokat írjatok!És kérlek ne fikázzatok hisz csak 10 vagyok!2011. jan. 31. 18:15
1/7 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes... Kisgyerek koromban én is láttam (fekete) macskát a szobámban, pedig igazából nem volt ott, és nem is egyszer történt meg ez. Olyan is volt, hogy éjszaka arra ébredtem fel, hogy a takarómon összegömbölyödve alszik, érdekes, nem éreztem a testének a súlyát, volt olyan is, hogy a nyitott ablakon bemászott egy. Azóta gyakran félek, ha a szemembe néz egy macska.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy ez hülyeség, de vegyél egy cicát, ha összebarátkozik vele akkor nem fog félni töllük és talán nem fog képzelődni
4/7 anonim válasza:
Együtt vegyétek a cicát, de csak akkor, ha ő is szeretné!
5/7 anonim válasza:
A gyerekek nem véletlenül csinálnak ilyeneket. Ebben nem természetfeletti jelenséget kell látni, inkább félelmet.
Alkonyatkor közeledik az este, fürdés, alvás. Ilyenkor nagyon sok kicsi hisztizik, nem akar egyedül maradni, egyedül aludni a sötétben. Az elalvást megelőző félelmek figyelemfelkeltésre valók. Anyu bejön, megvigasztal, megnyugtat. Ha a dolog egyszer működött, máskor is csinálja. Aztán egyre vadabb dolgokat kell kitalálni, hogy ez működjön, mert nem veszik komolyan egy idő után.
Nem hanyagolják el őt véletlenül?
Ha csak 10 vagy, ezt ne a te dolgod lenne megoldani, inkább a szüleié.
6/7 anonim válasza:
Biztos előző életbeli trauma és emléktöredékeket hív elő benne ez a kép.Vagy tényleg csak simán fél.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindeninek a válaszokat!Hát igen a szülei gondja lenne ez a probléma,de ők namnagyon foglalkoznak az ilyen félelmekkel!De mivel Dorci=unokatesó közel áll hozzám ezért néha nagyon aggódom érten!Nagyon szeretem őt !!!!
2011. febr. 1. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!