Thrillerek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnénk filmezni egy kicsit. Estétől (talán reggelig :D), szóval sötét lenne. Olyan kell, ami félelmetes, de semmiképp sem darabolós, véres. Ajánlanátok néhányat? Thriller kellene, ami félelmetes, izgalmas, és ha lehet, van benne csattanó, titokzatos. A Két nővér-hez és Bújócskához hasonlóakat. Előre is köszi :)))2011. jan. 30. 17:43
1/16 anonim válasza:
Ház a tónál,bár nem félelmetes,de jó.
2/16 anonim válasza:
A kör 1-2, Pillangó hatás, de abból csak az első rész a jó szerintem, Más világ, ez utóbbi nagyon jó, ha még nem láttátok :)
3/16 anonim válasza:
Pont tegnap este néztem a Két nővért :D
Amúgy ami nekem tetszett: Árvaház, Titkos Ablak... ha még eszembe jut írok :D
4/16 anonim válasza:
A Falka[nem horror, de nem rossz film], Másvilág(Nicole Kidman), Viasztestek[bár szerintem gagyi], Silent Hill[én a grafika miatt imádom], Paranormal Activity...
A ház a tónál ki*bszott unalmas, semmi értelme nincs :DDDD Értelmetlen 3 órás szenvedés :DDD
5/16 anonim válasza:
Hívatlan vendég, 23-as szám, 109. utas, Felejtés, Megérzés, Emlékezetkiesés, Kisiklottak...
7/16 anonim válasza:
A rózsa vére, Ellen Rimbauer Naplója (rózsa vére előzménye, mindkettő Stephen King adaptáció), 100 halálos lépés, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Reinkarnáció, Kísértetjárás Connecticutban. Ezek mind szellemekről, démonokról szólnak:)
8/16 anonim válasza:
Ismeretlen hívás...na az para. Majd összesz*rtam közben. Mondjuk én alapból félős vagyok:P De tényleg jó film,érdemes megnézni:)
10/16 anonim válasza:
Igaz, már ajánlotta más, de én ezt tudom mondani: Az árva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!