Megvennél egy olyan házat, ahol véres gyilkosság történt?
Figyelt kérdés
A férfi agya elborult, végzett az asszonnyal, a gyerekkel, majd saját magával is. Lehet, hogy a szellemük még ott van? Tudnál éjjel nyugodtan aludni a házban?2011. jan. 29. 13:58
1/17 anonim válasza:
nem, semmi esetre. mi megvettük az alkesz házaspár házát, ahol a férj megőrült és a tetőn szalagált, a házban haltak meg. Mi SEMMIT nem tudtunk, mikro idejöttünk, de sok volt a furcsaság. aztán évekkel később apám megőrült és a tetőn szaladgált, meg akarta ölni anyámat, stb... akkor tudtuk meg a szomszédoktól, hogy épp ez történt 50 éve is. és nekem itt kell élnem!!!!ááááááááááá! persze már felszenteltük, stb... de érzem, hogy itt vannak :( és nemcsak mi, lakók, hanem a vendégek is.
4/17 anonim válasza:
Nem nagyon. Kellemetlen érzés lenne ilyen helyen lakni. Persze, ha nagyon olcsó lenne és anyagilag nem lenne más lehetőségünk, még mindig inkább ez, mint a szülőknél lakni.
7/17 anonim válasza:
nekem mas a velemenyem. a hugomek 12 evvel ezelott vettek egy hazat ahol szinten gyilkossag tortent.a ferj feltekenysegbol lelotte a feleseget a gyerekei szeme lattara. nem tortent semmi furcsa dolog es minden rendbe van.fel sem szenteltettek se semmi.
8/17 anonim válasza:
tuti hogy nem :S még ha nem is történne semmi, akkor is félnék
9/17 anonim válasza:
Hát én tuti nem laknék ilyen házban, még ha ingyen adnák sem!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!