Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lát (majdnem) mindenki...

Miért lát (majdnem) mindenki fekete csuklyás lényeket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2. válaszoló: alvásparalízised volt.
2011. jan. 29. 15:09
 12/24 anonim ***** válasza:

[link]

Erről az alvásparalízisről még nem is halottam! Itt a link akit érdekel. Lehet, hogy ezzel meg lehet magyarázni.

2011. jan. 29. 16:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen álmom nincs.

Elragadnak a környékeden valakit a shihigamik (halálistenek) , vagyis valaki megfog halni. Rosz ómen , a fekete csukja , mindenképpen valami rossz fog törtni .

2011. jan. 29. 17:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát ezen a shinigamin haláli jót nevettem... régi emlékek törtek fel :D
2011. jan. 30. 11:22
 15/24 anonim ***** válasza:
igen,ha belegondolunk, a fekete csuklyás lények is magyarázhatóak az alváparalízissel...
2011. jan. 30. 17:54
 16/24 szilvo79 ***** válasza:
én láttam.ki az a mindenki?nekem csak 80-n írtak.miért te is láttad?
2011. febr. 1. 15:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem én még nem láttam, csak nézelődtem az ezotéria témában, és ott ha megnézed tele van fekete csuklyás lénnyel...
2011. febr. 1. 16:45
 18/24 szilvo79 ***** válasza:
hát,elgondolkodtató.nem?azt hittem,csak én láttam,erre kiderűl,hogy sokan.én meg úgy gondoltam,megbolondultam.
2011. febr. 1. 17:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Az én környezetem is tele van velük! Egy ideig azt hittem dementorok, aztán utánuk néztem a neten, és kiderült, hogy rockerek és góthok! Bár tudom, én vagyok a hülye, gondolhattam volna, hogy dementorok nem hordanak acélbetétes bakancsot! XD
2011. febr. 6. 14:49
 20/24 anonim válasza:
Én is láttam már többször ilyen fekete-szürkés lényeket, olyanok, mint a szellemek. Az első találkozás 13 éves koromban volt, a szombámba mentem föl az emeletre a csigalépcsőn, és az ágy végénél megláttam egy szürke lényt lebegni, a szeme helyén csak fekete luk volt és nagyon gonosznak hatott....soha életemben még nem ijedtem meg annyira, pedig azóta volt 2szer majdnem halálos autóbalesetem, de még ott se féltem úgy. Egy másik találkozás meg azért érdekes, mert egy kiránduláson voltam Burgenlandban, ahol nagyon jól éreztem megam, semmi szörnyűség, de a fényképen összesen 3on is látszanak ilyen fekete csuklyás lények körülöttem....olyan homályosak és szellemszerűek, de 3 képen is ugyanazon a helyszinen! Több, vagy 10 ilyen kisérteties fekete alak....Talán azért nem láttam őket, mert fényes nappal nehezebb meglátni, vagy csak mert a többiek elterelték a figyelmem....hál Istennek én örülök, hogy nem vettem észre, nekem a legkevésbé hiányzik még egy ilyen rémület....
2011. febr. 6. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!