Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Imádkozással, templomba...

Imádkozással, templomba járással kapcsolatban, mit és hogyan? 15F

Figyelt kérdés
Sziasztok! Utóbbi időben egyre jobban érzem, hogy nem csinálok jól mindent.. Szeretnék imádkozni, ha megkérdeznek hogy hívő vagyok-e, akkor az lehessen a válaszom, hogy igen, de mivel egyáltalán nem hivő családba születtem, sőőt.. nem az h elítélik a szüleim a hívőket, inkább picit dilisnek tartják őket, de ez a reinkarnáció, meditáció, hivés dolog engem nagyon izgat, és az én szememben egy nagy dolog. A kérdésem az lenne hogy hogyan kell imádkozni? Filmekben láttam ezt a miatyánk valamit, ez pontosan hogyan is van ? és templomba hogyan szokás járni? 15f
2011. jan. 27. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szüleid katolikusnak kereszteltek, akkor keresd a Károli-bibliát. Amennyiben reformátusnak kereszteltek, akkor a reformátusok bibliáját vedd a kezedbe. Olyan templomba menj, amilyennek kereszteltek. Ott tudod megvenni azt a bibliát, amelyet ők is használnak a kettő közül. A református biblia fogalmazása - annak ellenére, hogy lényegét tekintve ugyanazt tanítja - érthetőbb.

De ne ess bele abba a hibába, amibe én: Megvettem a bibliát, a pap mondta, hogy nem úgy kell olvasni, mint egy könyvet, tehát ne az elején kezdd, hanem először az Újszövetséget, majd utána a többi részt. Gondoltam magamban ez egy nagy marhaság. Mondom néked, hogy igaza volt. Semmit nem értettem az Ószövetség-ből, amíg az Újszövetséget el nem olvastam.

Ismerd meg az egyik oldalt is (biblia, templomi hit stb.) és a másik oldalt is (meditáció, agykontroll stb), és a kettő közül vagy választani fogsz idővel saját belátásod szerint, vagy a kettő ötvözetéből lesz egy "saját Istenhited", ahogyan az nálam is történt.

2011. jan. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!