Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mesélnétek a Titok c. film...

Mesélnétek a Titok c. film kapcsán?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy van-e köztetek olyan, aki megnézte a Titok c. filmet, és azóta eszerint él, és tényleg bejöttek neki dolgok, tényleg változások történtek az életében. Hogy történtek ezek pontosan? Mit tettél érte, mi történt?

Csak valós sztorikra vagyok kíváncsi, fake meg baromkodó válaszok nem érdekelnek.

Előre is köszönöm.

2011. jan. 27. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok Neked,ennyi az egész ,ha valamit szívből szetnél azt érezd a magadénak,adj érte hálát és megkapod.Nagyon jól teszed merj nagyot kérni,és HIDD,hogy megkapod,mert minden megvan teremtve az univerzumban csak lekell kérni,tiszta vággyal,szeretettel,hittel és hálával.Sok sikert.
2011. jan. 28. 19:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Ma történt még valami! Az apróságokon kívül.

Mentem edzést tartani, de nem vittem magammal kulcsot, nem jutottam be a terembe. Telefon se volt nálam egész nap, azt is sikerült otthon hagyni, szóval tök gáz volt a helyzet. Fagyoskodtam a kapuban, de úgy voltam vele, hogy bármi lesz, megtartom az edzést. Nem tudom, hogyan, de megtartom. Aztán eljött a kezdés időpontja, én még mindig a kapuban fagyoskodtam, jöttek a vendégek, és el kellett őket küldenem haza. Szitkozódva mentem a buszhoz, hogy ez az egész vonzás egy nagy baromság, csak leszívja az energiámat, különben is, hiába kérem, úgyse jön be. Aztán hirtelen nagy fékezéssel megállt a megállóban egy autó, benne két vendég, ragyogó arccal: kinyittattuk a termet!!! Gyere, tarts edzést!

És megtartottam.

Igen, működik.

2011. jan. 28. 21:24
 13/13 anonim válasza:

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz. (Henry Ford)

Ez a mondat gyakorlatilag az "életvitelünk" alapja.

Bármi sikerülhet, ha igazán, de igazán hiszel magadban:)

2011. febr. 1. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!