Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotériában jártas emberek...

Ezotériában jártas emberek segítségét szeretném kérni! Tudjáátok a választ a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Én sem tudom, mi lehet ez. Egy másik kategóriában tettem fel a kérdést, de nem igazán kaptam rá komoly választ, pedig direkt kiírtam, hogy olyat szeretnék.

Közben felmerült az agykontroll is, szerintetek van hozzá köze? Én úgy tudom, hogy az valami más, de lehet, hogy tévedek, nem vagyok benne jártas.

Azt hiszem, szabályt sértek azzal, ha belinkelem a másik kérdésemet, de kérlek titeket, hogy ne jelentsétek, vagy a moderátorokat, hogy ne töröljék, mert tényleg nagyon szeretnék választ kapni erre a kérdésre, és azt remélem, ebben a kategóriában választ kaphatok rá!

2011. jan. 17. 14:27
 1/10 A kérdező kommentje:
2011. jan. 17. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
És milliárdos vagy már? Ha ráérsz, légyszi intézd már úgy, hogy én is nyerjek egyszer a lottón. Köszi.
2011. jan. 17. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak túl sok science-fiction filmet néztél. De lehet, hogy mégis inkább a másik kategóriában van jó helyen a kérdésed.
2011. jan. 17. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:

nem szoktam filmeket nézni, ilyen izés témájúakat meg főleg nem, mert félek tőlük nagyon

igen, én is gondoltam rá, hogy talán "beteg" vagyok, de azt szerintem a környezetem észrevenné ill. kihatással lenne az életvitelemre

ezért szeretném most inkább olyan emberek véleményét olvasni a dologról, akik ezotériában jártasak

2011. jan. 17. 16:10
 5/10 spyke93 ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen hogy gondoltam párszor arra hogy milyen durva lenne ha elmenne az áram és elment....

Előszőr véletlennek tulajdonototam de amikor a 3-4 próbálkozásnál is ez volt akkor kicsit elgondolkodtam...

A másik dolog hogy nem értem mér multkor arra gondoltam hogy milyen durva lenne ha rohadt szeles idő lenne,vagy esne az eső és esett de sose értetem az idő járásnál mindig 3nap kellet ahhoz hogy bekövetkezzen...

2011. jan. 17. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs semmilyen nagyképű, vagy szégyellni való a kérdésedben: te irányítasz mindent.

A te világodban a te akaratod érvényesül, ez a saját valóság, a szubjektív valóság, ám az objektív, fizikai valóságban mások gondolatai is megjelennek, ezért nem feltétlen látszik a hatásod.

No, ha ezt elfogadod, tovább lehet indulni a filozófia fonalán: minden létező egy közös tudat leképeződése, tehát minden ami létezik, te vagy, tehát az egész világ a te akaratod szerint működik.

Ajánlom olvasásra: Richard Bach: Illúziók

2011. jan. 17. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, először is meg kellene ismerni önmagad, és akkor szépen lassan rá is jössz majd, hogy mire vagy képes :) Mások nem mondhatják meg neked, hogy ki vagy.

Én is ajánlok egy nagyon jó könyvet Neale Donald Walsch -Beszélgetések Istennel (3 részes sorozat) A cím ne tévesszen meg!! Kezdő útkeresőknek az egyik leghasznosabb könyv szerintem. Segít megismerni valódi önmagad. A továbbiakban pedig keress fel spirituális témájú honlapokat, fórumokat, és olvasgass, kérdezz.

Aki valóban keres, az talál! ;)

2011. jan. 18. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
...ui:használd valami jóra az erődet, kérj világbékét ;)
2011. jan. 18. 00:06
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jan. 18. 01:06
 10/10 M@x ***** válasza:
49%
Ez a Titok!
2011. jan. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!