Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért alszanak ki néha az...

Miért alszanak ki néha az utcai lámpák amikor alájuk érünk? De ez nem elég, miután elhaladunk alatta újra világítani kezd!

Figyelt kérdés

Ez tényleg valóságos nem képzelődünk ketten vagyunk nem is drogozunk!Ez minden másnap megtörténik velünk kb.....

(ha lehet nem tudományos okot keresünk az esetre)

A választ előre is THX

2011. jan. 8. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
elmész 2000 ilyen lámpa alatt, és az egyik megcsinálja. persze, hogy megjegyzed.
2011. jan. 8. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, de tapasztaltam már ilyet többször is. Még alá sem érek, de már kialszik, alig látni valamit mert töksötét van... miután elhagytam egy darabon, nem sokkal később visszakapcsolódik.

Valószínűleg véletlen. Ha pl két órán át ott állnánk lesben és figyelnénk, akkor is kialudna és visszakapcsolódna. Biztos kontakthibás. :)

Majd megmondják a hozzáértők.

Szép estét. :)

30/N

2011. jan. 8. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem túl együttműködőek azok a lámpák. Lehet, hogy haragszanak rátok?
2011. jan. 8. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
A barátnőm szokta mindig mondani, hogy aki mellett kialszik egy lámpa, az ki van éhezve a szexre :)
2011. jan. 8. 22:53
 5/9 Trükkös Béla'bá válasza:
55%

Bizonyos emberek fekete áramot bocsájtanak ki magukból. Ha egy ilyen ember elektromos tárgyak közelébe megy, akkor az áram, amit kapnak keveredik a fekete árammal. Ez, ha a készülék érzékeny a fekete áramra (pl idős, hibás, vagy nagyon érzékeny) akkor leáll. Aurafotózásra menj el, ott ki tudják deríteni.

Ja és Paksot jó messziről kerüld el:D

2011. jan. 8. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt nem is egyszer az egyik lámpánál, még mindig előfordul ha az alá megyek elalszik, ahogy elmegyek felkapcsol.
2011. jan. 9. 02:26
 7/9 anonim ***** válasza:
ezek rögtön egyből nemtudnak visszakapcsolni, mert nátriumgőz lámpák. Csak akkor tudnak visszakapcsolni kikapcsolás után, miután lehültek. jó ez tudományos. Nemtudományosan lehet hogy az őrangyalod miatt kapcsol ki!:)
2011. jan. 9. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, ilyen velem is volt már nem egyszer a lakásunk előtt, lehet kontakthibás is volt a lámpa,és egy nap 30x is be-ki kapcsolt, de akkor is nagyon furcsa volt hogy abban a szent pillanatban kapcsolt ki amikor közelébe értem, és nem csak egy lámpa csinálta ezt, volt hogy séta közben is kikapcsolt az utcai lámpa amikor melléértem, egyébként nekem nem kapcsolt vissza.
2011. jan. 9. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre csakis itt kaphatsz megfelelő választ: www.elmu.hu

.-)

2011. jan. 20. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!