Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ha Velence elfog...

Szerintetek ha Velence elfog süllyedni és eltelik sok év és utána szerintetek ugyanúgy az állítás mint az Atlantiszra pl?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha Velence elfog süllyedni és eltelik sok év és utána szerintetek ugyanúgy az állítás mint az Atlantiszra pl?

pl.: eltelik 2000 év.

gondolom utána sok ember azt mondja erre hogy mese mert soha se láttam és bárki bármit mond az hülye akkor is ha igazat mond.

mert amikor akik akkkro fognak élni amikor elsüllyed gondolom 100 év mulva meghal és 2000 év mulva egyre kevesebben

ja gondolom a történelem kö9nyvekben benne lesz :)

ha bármit írnak tőri könyvben elhiszed?

kb ilyen elbutultnak tartok sok embert.

2010. dec. 27. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy idő után minden eltűnik nyomtalanul, az emberiség is el fog egyszer.
2010. dec. 28. 16:21
 12/15 A kérdező kommentje:

de én ugy gondoltam az a 2000 év alatt hogy:

persze nagyon sok év kell hogy minden nyom eltűnjön.

pl.: őskori leletekből is keveset találni.

2010. dec. 28. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Az őskor óta nem volt az emberiségnek egy folyamatos tudástára, mint most. Tudunk írni, olvasni, digitális képeket rögzíteni,és valószínű hogy 2000 év múlva is rendelkezni fogunk a képességgel hogy összerakjunk egy dvd lejátszót.
2010. dec. 30. 01:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Az elektronikus adattárolók sokkal rövidebb élettartamúak, mint a hagyományos analóg tárolók. Például egy CD lemez olyan 5-10 évig bírja. Nem véletlen, hogy a hollywoodi archívumokban is minden analóg szalagokon tárolnak.

A tárolásnak is vannak korlátai, nem lehet mindent megtartani. Sok cikket lehet olvasni, hogy jópár múzeum kénytelen megválni a műtárgyaitól mert nincs hely a tárolásra.

Ha most elsüllyedne Velence, akkor szerintem 2000 év múlva csak néhány hivatkozás maradna fennt róla, pár népszerű olvasmányból, vagy filmből. (inkább utóbbiból) A hasznos és szórakoztató dolgok nagyobb eséllyel maradnak fennt.

2010. dec. 30. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
De senki ne gondolja komolyan, hogyha az emberi tudástár folyamatos marad (nem mint mondjuk az ókorban,ahol nem volt ilyen technika, stb) akkor nem maradnak fent bizonyítékok velence létezésére, és úgy fogunk gondolni rá mint atlantiszra.
2010. dec. 30. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!