Mit jelenthet a 3,14 szám?
Figyelt kérdés
Egy csomó helyen felbukkan (pl. matekházi) és már egyre ijesztöbb az egész :S
Nem tudom mit tehetnék.. Az egész család szinte rettegésben van, bátyámat leszámítva, mert ö nem hisz ebben! :S
2010. dec. 9. 15:59
21/34 anonim válasza:
Pázze az igazán rémisztő az, hogy még képeket is linkeltél mellé. Te beteg állat :D
22/34 anonim válasza:
Én a 2,718-tól félek.
Korábban nem féltem annyira, de amióta egyre többször megjelenik az életemben, jobban félek tőle, mint a 3,14-től.
23/34 A kérdező kommentje:
ma 16:51: Igen nem tartozik ide, nem voltunk rá kíváncsiak!
2010. dec. 9. 17:01
24/34 kockafej77 válasza:
azt jelenti h a matektanárszörny lelő 1-es bombákkal és az IQfölde megsemmisül azt jelenti szóval féljé!
26/34 anonim válasza:
Pííííííííííí
És te tudod, mi az a 4:33?
29/34 anonim válasza:
azt jelenti, míg meg nem tudod az utolsó számjegyét, esélyed van arra, hogy elpatkolj. Utána is.
30/34 anonim válasza:
3.14 az a raptoid iq osztva az agyuk térfogatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!