Ha felszeretném eklteni egy férfi figyelmét, és segítségül akarom használni a bevonzás törvényét ( a totkot), akkor mi lenne a legjobb gondolkodásmód? Mire kéne gondolnom?
en a 19,41 es hozzaszolo vagyok. Engem csak az erdekelne, hogy vajon ti, akik nem hisztek az ezoterikus dolgokban mi a francot nezelodtok ezen az oldalon... Ha nem tudsz hozzaszolni normalisan, mert gozod sincs arrol mirol van szo akkor legyszi keress magadnak egy hozzad illo oldalt, egy hozzad illo kerdessel.
Sajnalom, hogy ennyi tudatlan ember letezik, remelem hogy majd egyszer felebrednek. A vonzas mukodik!
Szóval van egy pasi, akinek fel akarod kelteni a figyelmét???
Pasi vagyok, segítek...
Ne itt gubbasz a monitor előtt, mert a rántott galamb nem fog a szádbarepülni, még ha be is csinálsz az erölködéstől...
Szóval amikor látod, akkor odamész hozzá és meghívod egy kávéra, aztán már csak rajtad múlik... Ezt a kérdést meg a droid válaszokat inkább töröld is a memóriádból... Nem jó ez semmire sem, csak magadat álltatod... Ha nem kezdeményezel, akkor senki sem fog helyetted...
Kedves BlackSword:
Minden, amit írtál, igaz és helyes, ettől függetlenül pedig a vonzás törvényének alkalmazása és a pozitív gondolkodás (amit én is tanácsoltam a kérdezőnek) szintén lehet igaz. Véleményem szerint otthon álmodozva maximum a postást tudja bevonzani, de kell a céltudatos gondolkodás, amikor majd elhívja kávéra azt a férfit.
ma 21:39
Én értem, hogy mire gondolsz... De felénk azt tudatos élettervezésnek nevezik, és pizitív hozzáállásnak... Vagy csak én vagyok olyan idióta, hogy ha valamibe belekezdek, akkor el is hiszem hogy sikerül??? Pusztán attól, hogy nagyon akarok valamit még nem fog valóra vállni (és itt sokan azt hiszik, hogy de, amikor nem)... Terv kell és tett, hiszen figgal nem lehet pirostojást festeni...
21:39-es vagyok:
Valahogy így, igen... Szerintem amiben én hiszek, azt te már túlzásnak és szentimentálisnak találnád, de abban egyetértünk, hogy cselekvés nélkül hiába vágyakozik az ember. Ezt én is tudom. Tenni kell, és azt jól kell csinálni. Egyébként az agykontroll sem arról szól, hogy kívánjunk bármit, és teljesül, hanem arról, hogy képzeletünk és gondolataink segítségével milyen hatékonyan tudjuk segíteni a normális gyakorlati tevékenységeinket.
Persze az agykontroll is tele van olyan dolgokkal, amikben én szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy igaz, viszont szerintem te pont az ellenkezőjét gondolod (bár ezt nem tudhatom). Viszont ez nem tartozik a kérdéshez, mert ebben az esetben a vak is látja, hogy szép gondolatokkal sz*rt sem lehet elérni a monitor előtt.
19,41 es vagyok. Neharagudj en sem ugy gondoltam, hogy otthon ulve almodozva ez valora valhat. Termeszetesen tenni is kell erte, keresni a tarsasagat, kimozdulni stb. Szerintem a kerdezo sem ugy gondolta, hogy otthon befekszik az agyba, elkezd szugeralni es becsonget hozza a ferfi. De elkepzelheto, hogy delutan leugrik a sarki boltba es veletlenul belebotlik.
En sem ertek egyet a naplopokkal, akik mastol varjak az eredmenyeket es almodoznak egesz nap. De ha hiszel valamiben es egy iciripiciri energiat is belefektetsz nagyobb az eselyed.
Egyebkent konkret szemely vonzasaval nem ertek egyet, mert ugyebar mukodik /nalam bizonyitott/, szerintem a masik felnek is meg kell adni a valasztasi lehetoseget. Ezet is irtam meg rogton az eleje fele azt, hogy en nem ertek egyet konkret szemely vonzasaval, viszont egy lista a tokeletes partnerrol sokat segithet. Ha tudod milyen tarsra vagysz konnyebben betoppan az eletedbe, es konnyebben kiszurod azokat, akikre nem vagysz..
Huh, köszönöm ezt a sok választ, és én is hozzáfűzném, hogy akit nem érdekelnek az ezoterikus dolgok, szerintem felesleges hozzászólnia ezen belül bármihez is.
(amúgy én sem csak otthon ülök, és várom a sültgalambot:)
és ahoz meg, miszerint " amire nem akarom tudni a választ, ne kérdezzem meg"..épp ezaz, hogy nagyon si tudni szerettem volna a választ. És pár kommentet leszámítva elég sok okosságot kaptam:) köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!