Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Spiritiszták szerint körülbelü...

Spiritiszták szerint körülbelül 144 ezer univerzum van és amiben mi vagyunk abban 38db - 3D bolygó. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

ha azt kérdeted meg h hiszel e istenben ,akkor arra is szivesen irnak és nagyon sokan. és eltérő dolgokat

:D

de ne nekem sirjál

2010. nov. 29. 23:36
 62/65 anonim ***** válasza:
87%

23:23

egy csicskaaaaaa!!!

Olyan csicska , csak másokat tud kritizálni, és hát már le is pontozták 74-73-ra amit nem csodálok. Mindenkit le okosít , talán csak ő buta. Szerintem neki van baj valami a fejében, hiszen megkeresi másoknak írásait és más kérdésekbe illeszti be, mint ha ő lenne a mindent tudó. Komolyan mondom nevetséges vagy.

2010. nov. 29. 23:36
 63/65 anonim ***** válasza:

Kérdezö mintha te annyira komolyan vennéd az ezo témakört? Teleírod a képtelen baromságaiddal ami inkább vallás témakörbe kéne, hogy menjen. Persze ha te amiket írsz el is hiszed akkor nem szóltam.. viszont karácsonyra küldenék postán egy kényszerzubbonyt :)

Radiátor: Nem voltam 74%-os soha. 1 hete 73%-os vagyok és elsö helyezett egyéb kérdések toplistán... keversz valakivel. Viszont én is ugyan olyan kreténnek gondollak mint a 74%-os.

2010. nov. 29. 23:51
 64/65 A kérdező kommentje:

én komolyan veszem,és ezt fent is tudják.

ez nem komyoltalan kérdések, attól,hogy még ti nem hallotatok róla beállítjátok hülye kérdésnek. Számomra nem az

2010. nov. 30. 10:39
 65/65 anonim válasza:
Az ezoterika valójában szinonímája a fikciónak. Semmi valóságalapja nincs, arra jó csupán, hogy a hiszékeny embereket bolondítsák. Akinek nincs tőkéje, az kihasználja a buta embereket, és így próbál pénzt szerezni...
2010. dec. 30. 00:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!