Meditáláskor Erős lila foltot látok zöld aurával. Vki tudja miért?
:DDDD
én meg harmadjára mondom hogy ezek nem ugyan olyanok! :DD
már amikor olvastam az első írásodat, már akkor kipróbáltam, de ez így teljesen más. Amit utoljára látok azoknak a dolgoknak a kontrasztjait látom olyankor a szemem előtt egy kicsi ideig "úszni" és utána lassan elkezdenek szétfoszlani. De alvás előtt azok egyáltalán nem így néznek ki. :)
BAAANYEEEEK! kössz szépen!!!!! elintézted a szemem! :D
valószínű erős paprikás volt a kezem, mert most ég a szemem meg csíp meg viszket, mint a fene. 8 (
Ezt még visszakapod banyek! :D
haha:D
bocs:D
mi biztos másra gondolunk, csak kérdés, hogy a kérdező melyikre gondolt...mert a második leírásból én az enyémre saccolok:D
hát lehetséges. :)
amúgy este lefeküdtem...és elég sokáig nem tudtam aludni, akkor eszembe jutottál és próbálgattam, hogy néztem a sötétben, és után becsuktam a szemem. Igazából nem volt sok különbség, mindig zöldes nagyon apró szemcsésen láttam, ugyan úgy ahogy te mondtad, ha napközben letakarom a szememet. Ott beszéltünk el egymás mellett szerintem, amikor nem mondtam, hogy azok az amőbaszerű vibráló dolgok amikre én gondoltam, azok bazinagyok. És nem sok kicsi apró van belőlük, mint a te példádnál, hanem 1 maximum 2 nagy, és azok "vibrálnak", mint a vízfelszínén a hullámok úgy nyúlnak meg és mennek szét, de utána visszatérnek az eredeti alakjukba, és újra mennek szét, és így tovább.
Szóval a lényeg szerintem az, hogy mindkettőnknek igaza van. :)
Amúgy amikor elkezdtem olvasni az írásodat, már előre vártam az új "gyakorlatot" amivel megkárosíthatnál újra... :D
Minden jót! :)
:D majd kitalálok valamit hogy vakíthatnálak meg:D
"amőbaszerű vibráló dolgok amikre én gondoltam, azok bazinagyok. És nem sok kicsi apró van belőlük, mint a te példádnál, hanem 1 maximum 2 nagy, és azok "vibrálnak", mint a vízfelszínén a hullámok úgy nyúlnak meg és mennek szét, de utána visszatérnek az eredeti alakjukba, és újra mennek szét, és így tovább. "
nem akarok összeveszni ezen, meg igazábol nem is érdekel a dolog, de ha én rányomom a kezem a szememre, akár napközben is pontosan ezeket látom, pontosan ugy ahogy te:D
mind1 amugy, tulmagyaraztuk:D
érdekes....akkor már csak azt nem tudom, hogy melyikünknek kellene elmennie szemészhez. :DDD
de azért jól elvoltunk közben. :D
minden jót banyek! :D :))
Szia!
Szerintem az energiát látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!