Szerintetek mennyi az ideális ára egy terápiának?
Kedves Kérdező!
Közben hozzáértő szakmai körökben érdeklődtem Köves Péterről, aki nekem elsősorban ezoterikusnak tűnt honlapját olvasva, és mert sok a kókler ezen a területen, gyanakodva néztem rá. Megtudtam, hogy képzett, nagy tudású, megbízható integratív pszichoterapeuta. Az ezoterikus nyalánkságok csak úgy mellékesen jellemzik. Komoly, tudományosan ismeretekkel megalapozott tevékenységet végez.
Kezelésének díja azért lehet ilyen alacsony, mert ez vidéki tiszteletdíj, mondom, anélkül, hogy a vidéki jelzőnek pejoratív felhangot adnék.
Nyugodtan fordulj hozzá, az ezoterikus belharcot hagyd figyelmen kívül. Nem mint reikis, hanem mint képzett integratív pszichoterapeuta fog Neked segíteni, biztos vagyok benne, hogy sikerrel.
Szép napokat!
Kedves Kérdező!
Megfontoltságod nagyon rokonszenves. Csakis olyan terapeutához szabad menni, akiben száz százalékig megbízunk. Sajnállak tehát, hogy találtál egy ilyennek tűnő embert, és elvették Tőled - áldozatául estél az agressziónak, amihez semmi közöd sincsen.
Most már csak mint jelenségen tűnődöm az eseten: valaki valahol lesben áll, és amint megjelenik a személy neve, akit gyűlöl, azonnal előkapja dum-dum golyóval megtöltött revolverét, hogy szétszaggassa őt robbanó töltényeivel. Ilyenkor örülök, hogy az illetőhöz nincs közöm. Rossz lehet annak környezetében élni, akiből süt a gyűlölet, már-már gyilkossági szándékig hevülve. Hiszen erre törekszik, legyilkolni igyekszik egy ember nevét, ellehetetlenítve őt tudj' Isten milyen indíttatásból. Hiszen jól mondtad, hogy titok előttünk, és az is marad e mocskos igyekezet valódi indítéka. Hiszen amit elénk tárt, az vagy igaz, vagy nem. Lehet, hogy egyszerűen lemaradt egy vélt versenyben - képtelen volt lépést tartani, és ez olthatatlan gyűlöletének forrása. Persze csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!