A Coca Cola a sátán müve? :D
no meg a Walt Desney is a sátán müve ?
http://www.youtube.com/watch?v=K-f0NdWa33Q
Sztem simán
Ez hülyeség, ez olyan, mint a műelemzés, mindenbe bele lehet látni mindent. Az meg, hogy egyik nép írása hasonlít a másikhoz, mert emberek vagyunk mind. (Bár néha én a Sátán teremtményének érzem a kólát, amikor megkívánom)
Amúgy ez jó kis ittas-kollégista-filozófiálásnak tűnik.
Az meg, hogy már a Tengwarban is a sátánt látják, az önmagukat jellemzi.
Nincs egyforma ízük. A Coca cola nem olyan édes. Sokkal egyedibb íze van. A pepsinek meg műíze!
Egy Coca fun tudja ezt!
"
Mindez megmagyarázza a közismert „Coca-Cola-hatást” is. A vaktesztek során a megkérdezettek többségének a Pepsi ízlik jobban, ha a két kólafajtát ugyanabban a semleges csomagolásban itatják meg a kísérleti alanyokkal. Ám, ha a kísérleti alanyoknak azt mondják, hogy a pohárban Coca-Cola van, akkor az ízlik nekik jobban – még akkor is, ha történetesen Pepsit isznak. Ennek a magyarázata az agyban rejlik: az érzelmi reakciók ugyanis csak a kedvenc márka láttára-hallatára indulnak be, függetlenül az ízleléstől. "
Ja, a kérdésre, mint tudjuk a coca (coca, mint malac) dekoratív logója írott betű, lévén, sok hurkot tartalmaz. És a hatos meg a kilences mi? Ugyancsak hurok. (9,6,g,e,a)
Ez csak egy újabb belemagyarázás. akkor, most én is a Sátán követe vagyok? --> aaa, tükrözd, enyje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!