Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem hiszek sem a mágiában,...

Nem hiszek sem a mágiában, vámpírokban, jóslásban, UFO-ban, szellemekben stb. társaiban. Akkor én hülye vagyok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 23:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy hiszek is ezekben meg nem is.Amíg nincs rá bizonyíték arra,hogy léteznek és arra,hogy nem,addig én nem állítok ezekről semmi biztosat.Szerintem ez a legnormálisabb felfogás.Én azokat nem értem,akik szentül állítják,hogy márpedig szellemek nem léteznek.Honnan tudják?Nincs rá bizonyíték,és arra sem,hogy léteznek,de persze vannak akik már tapasztaltak szokatlan dolgokat,viszont azok sem biztos,hogy földöntúliak voltak.
2010. nov. 12. 08:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Most nem azért mondom, de régen még ott tartottak, a látás pl úgy működik, hogy a szem bizonyos láthatatlan sugarakat bocsát ki, a szívünkel gondolkozunk, Zeusz dühe csinálja a villámokat, az eget nem lehet elérni, a Föld lapos stb. stb.

Ezeket ma már mind megmagyaráztuk, és ma már eléggé nevetséges az pl, hogy a szívünkkel gondolkozunk, pedig régen egyértelmű volt. Ugyanez van a többivel is. Ma még van aki hisz ezekbe, de végül a tudomány ezeket a kérdéseket is megválaszolja. Csak az ember szeret mindenbe természetfelettit magyarázni, ezzel leegyszerűsítve magának a dolgot, mert ügye amit nem ismerünk, az félelmetes.

2010. nov. 12. 09:24
 13/21 anonim ***** válasza:

"Amíg nincs rá bizonyíték arra,hogy léteznek"

És arra van, hogy nincsenek? Kétélű dolog. Amúgy nem vagy hülye, ha nem hiszel ilyesmiben, nem minden ember egyforma, csak ezt sokan képtelenek felfogni.

A vámpírok, jóslásban, horoszkópban én sem hiszek. Úgy, mint UFO-ban, az már más dolog. Nem hiszem, hogy a Föld lenne az egyetlen bolygó a multiverzumban, ahol élet van, de az nem ufó, hanem földönkívüli létforma. Szóval nem ez az elrablós, leigázós, hanem mondjuk baktérium vagy valami.

2010. nov. 12. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:

01:31 "nem vagy hülye, csak tudatlan. [...] TUDNI hogy márpedig működik a mágia, igazat mond a jóslat, vannak ufók és léteznek szellemek stbstb."

Na én meg ezt nevezem tudatlanságnak.

2010. nov. 12. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy hülye, csak valószínűleg még nem volt szellemi élményed. Ennyi. Kimaradtál a lényegből, de már nem kell sok idő, és mindenki számára ki fog derülni, hogy a Biblia igaz volt. Csak megsúgom, hogy ami most történik, a mi életünkben, már előre le van írva. Csak el kell olvasni.
2010. nov. 18. 07:58
 16/21 anonim válasza:
Én sem hittem a szellemekben meg a többi -mai tudásunk szerint megmagyarázhatatlan- eseményekben. Mígnem egy hajnalban megtapasztaltam az előző nap eltemetett rokonom "szellem" látogatását.
2010. nov. 18. 17:37
 17/21 anonim válasza:
ATTÓL hogy Hülyeségekben nem hiszel attól nem vagy hülye hanem fordítva, elég okos vagy ahhoz hogy ne dőlj be a sok kamunak. :D
2010. nov. 18. 21:26
 18/21 rondakutya válasza:
Akkor lennél hülye ha hinnél bennük. Amúgy pedig nevüket nem vállaló embereknek kommentelőknek ne higgy el semmit.
2010. nov. 20. 11:49
 19/21 anonim válasza:

"Amíg nincs rá bizonyíték arra,hogy léteznek"

És arra van, hogy nincsenek?"

Ha olvastál volna a sorok között,láthatnád,hogy azt is leírtam :).

2011. jan. 21. 08:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak szkeptikus ateista földhözragadt :D
2014. júl. 27. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!