Nem hiszek sem a mágiában, vámpírokban, jóslásban, UFO-ban, szellemekben stb. társaiban. Akkor én hülye vagyok?
Most nem azért mondom, de régen még ott tartottak, a látás pl úgy működik, hogy a szem bizonyos láthatatlan sugarakat bocsát ki, a szívünkel gondolkozunk, Zeusz dühe csinálja a villámokat, az eget nem lehet elérni, a Föld lapos stb. stb.
Ezeket ma már mind megmagyaráztuk, és ma már eléggé nevetséges az pl, hogy a szívünkkel gondolkozunk, pedig régen egyértelmű volt. Ugyanez van a többivel is. Ma még van aki hisz ezekbe, de végül a tudomány ezeket a kérdéseket is megválaszolja. Csak az ember szeret mindenbe természetfelettit magyarázni, ezzel leegyszerűsítve magának a dolgot, mert ügye amit nem ismerünk, az félelmetes.
"Amíg nincs rá bizonyíték arra,hogy léteznek"
És arra van, hogy nincsenek? Kétélű dolog. Amúgy nem vagy hülye, ha nem hiszel ilyesmiben, nem minden ember egyforma, csak ezt sokan képtelenek felfogni.
A vámpírok, jóslásban, horoszkópban én sem hiszek. Úgy, mint UFO-ban, az már más dolog. Nem hiszem, hogy a Föld lenne az egyetlen bolygó a multiverzumban, ahol élet van, de az nem ufó, hanem földönkívüli létforma. Szóval nem ez az elrablós, leigázós, hanem mondjuk baktérium vagy valami.
01:31 "nem vagy hülye, csak tudatlan. [...] TUDNI hogy márpedig működik a mágia, igazat mond a jóslat, vannak ufók és léteznek szellemek stbstb."
Na én meg ezt nevezem tudatlanságnak.
"Amíg nincs rá bizonyíték arra,hogy léteznek"
És arra van, hogy nincsenek?"
Ha olvastál volna a sorok között,láthatnád,hogy azt is leírtam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!