Minden éjjel hangokat hallok a WC-böl, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Mintha nyögne vki odabent, de nem tudom mi okozza ezt a zajt, lehet hogy egy szellem? legyszi ertelmes valaszokat, mert már nem tudok töle aludni éjszaka2010. nov. 9. 20:27
11/19 anonim válasza:
szerintem simán retardált vagy és azért hallod
13/19 anonim válasza:
Ha panelban laksz, akkor simán hallhatod azt is, ha valaki 3 emelettel lejjebb/feljebb szorulással küzd.
14/19 anonim válasza:
Benézétél már olyankor?Lehet,hogy csak egyik családtagod könnyít magán.De persze elképzelhető a szellem is(én hiszek bennük)viszont ne félj megnézni mert ha szellem is elvileg nem bánt :D
15/19 anonim válasza:
Az biztos a Hírhedt szôrmóksegg lesz. Olvastam a legendáját hát nem semmi. A legenda szerint volt egy Skót nô és annyira szorulása volt, hogy a nyôgéstôl annyira beszôrôsödött a segglyuka, hogy a mellén is látszódott a seggszôrzet. Ezért szôrmóksegg a neve. Vigyázz mert erôs kábító seggszagavan. Csak szentelt Orrszôrnyíróval ûzheted el.
16/19 anonim válasza:
A wc-ben a bacik orgiát tartanak.Elég sok lehet belőlük,ha ez már emberi füllel is hallható.Locsolj rájuk domesztoszt és nem lesz több nyögdécselés!
18/19 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy wc tartály műanyagja a hő és egyéb hatására feszül, zsugorodik, tágul stb? Ráadásul a víz folyik a csövekben, amit nappal nem hallani, mert mindenki hangos olyankor.
Ez a gond, nem szellem. (a mi wécénk is ezt csinálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!