Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az élet a halálról szól?

Az élet a halálról szól?

Figyelt kérdés
A vége mindig a kínzó halál, és nincs kiút.

tegnap 06:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Oh, ezt nem is tudtam! Úgy tudom tavaly év végén még aktív volt!

Nos, én mindig is úgy gondolkodtam erről a Villás Béla jelenségről, hogy abszolút a hiszékenységre és a pénzre megy, annyira keveri a szezont a szommal, ahogy mondod "hadovál", de hogy a saját hasznára keveri a trutyit!

Vagy rosszul látom? Nem akarnám beszennyezni SZENTSÉGÉT!

tegnap 13:23
 22/24 anonim ***** válasza:

"egyből azt kérdezte először magától ezt a fény vagy a sötét oldal erői hozták el neki. Ha a sötét akkor azt a fény erői ki tudják javítani."

Ha ezt kérdezte magától akkor kár volt gurukat tanítani, mert úgy gondolom hogy a betegségeket az ellentét erői hozzák létre ahol a tudatlanság elszaporul, tehát nincs kellő tudatosság és ez rámegy, felemészti.

Valamint a balansz se volt meg, ha jól sejtem pont az anyagi oldal fele billent!

Igen, a tanításokkal is vissza lehet élni, főleg ha felhígítják, zagyválják a pénz reményében!

tegnap 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Biztos a fény erői hozták el neki! 🙄

[link]

[link]

tegnap 13:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem. Az élet az életről szól.

A halál csak a fizikai testet érinti.

A szellem örök, és él tovább.

tegnap 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!