Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha valakinek szar élete van...

Ha valakinek szar élete van és hiába küzd, mindig elhagyják, bántják, gúnyolják, kihasználják, kiközösítik stb akkor az mire vezethető vissza?

Figyelt kérdés

jan. 15. 21:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

8. "A vacak eletminoseg arra vezetheto vissza, hogy az illeto nem megfelelo modszerrel kuzd." Lehet igazad is, meg lehet nem is. Mert melyik az a "megfelelő" módszer? Mert azt én is kéne tudjam. Sokat küzdöttem az életemben, sok módszert kipróbáltam már az évek alatt, de mindig mikor valami sikerülne már látom, hogy közeleg valamilyen siker, az legyen apróbb, vagy nagyobb, akkor mégsem valósul meg, romba dől minden, ilyen az életem nekem is, küzdök, de értelmetlenül.

Szerintem, csk simán vannak ilyen emberek, akiknek szar az életük. Ilyennek születtek. Ha létezik reinkarnáció, akkar lehet, hogy az előző életében sikeres ember volt, vagy az lesz a következő életben. De ez a mostani élet ez szar lett. Mint nekem is.

jan. 16. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Előző életek adóssága, karma, sors
jan. 16. 09:13
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

A 6os jól írta.

Szülőktől jön minden, hogy a saját dolgaikról, pszichológiai oldalukról mennyire tudatosak, és mennyire dolgozták át.

Többnyire semennyire.

Így rossz példát ad át, és ha a gyerek esetleg latja hogy ez rossz példa, nem működik, akkor sincs elött jó példa, hogy oké, ha így nem akkor hogyan.

Eredmény: csak sodródik az árral, dobálja az élet...

Meg lehet kövezni, de a gyerekvállalást önismeretben és tudatosságban egy bizonyos alapfokhoz kötném.

A gyerek és a szülő érdekében.

Ennek ellenére az univerzum úgy működik, hogy a legtőbb gyerek a putriba jut.

Ebből is látszik, hogy az egesz vilag fizikailag-szellemileg defektes karmástúl mindenestűl.

Reset kell.

jan. 16. 11:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Végső soron a szeretethiányra vezethető vissza.

Valószínűleg nem szereted magadat. De az, hogy ez hogy alakult ki, már bonyolultabb kérdés és összetett választ igényel.

Csak röviden: rengeteg dolgot "örököl" az ember a szüleitől, nagyszüleitől, felmenőitől. Nem fizikai szinten értve, hanem egyéb szinteken.

Mivel általában úgy születik meg az ember gyermeke, hogy eléggé öntudatlan, nincs tudása és ráadásul megkapja azt a "csomagot", ami a felmenőktől jön, a kettő összeadva eredményezheti a sikertelenséget.

Ezen kívül asztrális és mentális szinten a "negatív" gondolatainkkal és "negatív" érzelmeinkkel teremtünk és ugye ezeknek is "negatív" a következménye.

Ismeretekre kell szert tenni ezekben a témákban.

Aztán elengedni a lehúzó érzelmeket, gondolatokat és egyebeket.

Nem csak lehúzó érzelmek és gondolatok vannak, hanem egyebek is, de abba nem megyek bele.

Állítsd át magadat.

És a szeretetet magadban találd meg. Amíg mástól várod, addig benned úgyis szeretethiány maradna. Azt nem tudod kívülről pótolni.

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy Jóisten, Egyetemes Tudat, Mindenség vagy ahogyan te nevezed, teljesen, feltétel nélkül szeret.

Abból meríts.

jan. 16. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Szar gyerekkorra, nemszerették a szülei
jan. 16. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Na kérdező...megvan

Állítsd át asztráis meg mentális szinten a lehúzó meg negatív gondolataidat meg érzéseidet.

Most már tudod...😂

Szólj ha egyáltalan hozzá tudsz kezdeni, és bejutásod van a mentalis meg asztralis szjntre meg a tudatalattiba és társaiba 😂

jan. 16. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

"Aztán elengedni a lehúzó érzelmeket, gondolatokat és egyebeket."

És általában nem azokat engedik el, hanem azokat akik szembesítik őt, mert szerinte "rosszat" akarnak. Így lesz mindig nagyon "igaza", de végtelenül magányos.

jan. 17. 01:01
 18/21 anonim válasza:
Ha szerető közegben nőtt fel, akkor egy naiv, segítőkész, csupaszív ember lesz belőle és pont ez a típus, akit a leginkább ki lehet használni. Bele lehet rúgni, mert nem rúg vissza, nem feltételez rosszat senkiről így jól át lehet verni is.
jan. 17. 07:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy nem naivnak kell lenni, hanem tudatosnak, akkor tiszteli a határait és akkor nem is rúgnak bele. Ettől még lehet jó ember, megválogathatja hogy kinek és hogyan segít.
jan. 17. 13:13
 20/21 anonim ***** válasza:

18

Ez nem szeretettől függ hanem attól, hogy megtanítjak-e arra, hogy húzza meg egészségesen a határait.

Vagy toxikus a szülő és kihasznalja a saját gyerekét, ezzel azt tanítva hogy az az alap, hogy ő a szülő és mindenki más is átgyalogolhat rajta.

Vagy maga a szülő se tudja megvédeni a határait, lehet ő maga is szenved tőle, és hiaba szeretné, nem tudja megtanítani a gyereknek, hogyan álljon ki magáért, barmennyire is szeretné.

Mindkét esetben szeretheti a szülő a gyereket. Még a toxikus esetben is csak akkor ugye az manipuláció eszközévé válik.

Ennek a fordítottja is igaz: lehet hogy valaki nem hagyja magát hogy lábtörlőnek nézzék, de ehhez olyan egója van, hogy nem fer be az ajtón.

Még egy lehetőség:

Aki meg lábtörlő, de nem azert mert nem tudna kiallni magáért, hanem mert sajnálják már meg és szánják meg őt a szerencsetlen teremtést.

Rengeteg variáció van.

Ezzel csak azt akartam, hogy én úgy gondolom, hogy ez inkább 2 külön dolog.

jan. 17. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!