Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azért lett élhetetlen a...

Azért lett élhetetlen a bolygónk, mert a gonosz legyőzte a jóangyalt vagy csak átállt?

Figyelt kérdés
jan. 15. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Akkor ez egy érthetetlen koczkabolygó.
jan. 16. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Igen, elég trágya gány meló lett.
jan. 16. 20:43
 13/22 Juliusz48 ***** válasza:
47%
Több ezermilliárd élőlény él rajta többek közt te is. Neked hogy jött ki, hogy élhetetlen.
jan. 17. 09:04
 14/22 A kérdező kommentje:
Megnéztem egy emegy híradót
jan. 17. 10:22
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

És ki él jól? Aki megeszi a másikat. És meddig él így? Amíg őt is megeszik.

Gratula -.-

jan. 17. 10:31
 16/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

De jól szemlélteti, hogy mindennek ára van, az életnek is.

Hogy mi itt lehetünk, Gyakori Kérdéseken okoskodhatunk, annak ez az ára.

Valamilyen szinten, illetve átvitt értelemben az energiamegmaradás törvényéhez is kapcsolódik az elv, csak utóbbit mondjuk kiforgatják azok, akik ezzel érvelnek a halál utáni létezés mellett. Mármint mások léteznek tovább, de nem az, aki "meghalálozott". Ennek már semmi köze az energiamegmaradáshoz, ez hülyeség egyszerűen.

jan. 17. 11:19
 17/22 A kérdező kommentje:
Mégis Balaton tagadó voltam, de Duna tv tagadó lettem.
jan. 17. 13:54
 18/22 Meton ***** válasza:
A gonoszság valójában csak egy emberi fogalom. Például gonosz az, aki a túlélésért harcol, vagy akár a hatalomért? Ha tudod, miből származik a gonoszság, akkor azt is tudod, mi kellene ahhoz, hogy megszűnjön. Ha az emberek jólétben élnek, akkor nem kell a túlélésért küzdeni. Elvileg a fejlődő technológia talán ezt megoldhatja. De akkor is ott van még a hatalomvágy, az irigység. Ezek a démonok, aki vallásosabb nálam, az jobban tudja. Ezeket a démonokat kell csak elzárni és boldogság lesz a Földön.
jan. 17. 20:20
 19/22 VikATanacsTalan ***** válasza:

Köszi a kérdést, jót nevettem a válaszokon.

Kedvencem "A bolygónk töléletesen élhető." megszólalás. Nyilván azért sivatagosodik a Kárpát-medence, azért sikítanak a klímakutatók, azért van az ország történelmének legnagyobb tűzvésze (illetve 4 tűzvész egyszerre, ha jól tudom) Los Angelesben, illetve azért nem volt normális tél Magyarországon évek óta, mert minden rendben van. Meg az is figyelemre méltó, hogy tavaly nyáron le kellett zárni Görögországban a leglátogatottabb turista látványosságot, akkora volt a hőség.

A kérdés második felére meg egyszerűen az a válasz, hogy nem. Ez mind az emberiség vezetőinek a sara.

jan. 18. 08:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Tűz tagadó akartam lenni, de mivel Balaton sincs,így gőzöm sincs!
jan. 18. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!