Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » O is ugyanezt almodhatta?

O is ugyanezt almodhatta?

Figyelt kérdés
jan. 14. 00:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Tetszik egyik oszralytarsam neha poenkodunk egymassal (nem homo dolgokrol) de nemtudjuk egymastol a dolgot az se biztos hogy homo, aztan egyik nap azt almodtam hogy vele smarolok és attol a naptol kezdve igazabol is megvaltozott kerul engem, nem poenkodik, ram se nez soha, lehet hogy o is ugyanezt almodhatta és emiatt?
jan. 14. 00:11
 2/18 anonim ***** válasza:
Biztosan nem
jan. 14. 01:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem, hanem raijesztettel. O eddig azt hitte, ez tenyleg csak poen volt. Es most meglatta a valodi homi enedet, o meg nem az. 🥲
jan. 14. 01:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Mivel ijesztettem ra?
jan. 14. 06:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ugyanazt almodhatta, de biztos van oka annak, hogy kerul.

Egyik opcio hogy megtudott rolad valamit, azert kerul.

Egy masik opcio lehet az, hogyha te is tetszel o neki, de nem mer lepni, hisz o nem tudja rolad.

De lehet csak szimplan tortent a maganeleteben vele valami, vagy esetleg mondhattal valami olyat, ami neki banto volt.

Lenyegeben nem tudjuk kitalalni, mert kb semmit sem tudunk a kapcsolatotokrol.

jan. 14. 11:57
 6/18 A kérdező kommentje:

Csak az a fura pont masnaptol

Ennyire veletlen egybeeses nemlehet

jan. 14. 12:28
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
Kakilnom kell
jan. 14. 12:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon kicsi az esélye, hogy ugyanazt álmodná két személy egymásról. Nem azt mondom, hogy nem történhet meg, de igen csekély a valószínüsége.
jan. 14. 17:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Én már többször álmodtam valakivel hasonlót. Kiegészítette egymást a két álom. Amikor elmeséltük egymásnak, jót nevettünk.

És igen, lehet, hogy pár napig a hatása alatt van az ember, de nem hiszem, hogy ezért kerül.

Talán te kezdtél másképp viselkedni az álmod miatt, és az zavarta meg. Talán nem is kerül, csak elfoglalt. Talán az egészet túlgondolod.

Esetleg valakinek meséltél az álmodról és visszahallotta.

Nyugalom. Ha akar, majd újra keres.

jan. 15. 09:42
 10/18 anonim ***** válasza:

9. "Talán te kezdtél másképp viselkedni az álmod miatt, és az zavarta meg."

Ezt én is le akartam írni, csak nem tudtam hogy fejezzem ki magamat. De igen, ez lehet az oka. Te viselkedsz másképp az álom miatt, amit te nem veszel észre, de ő igen.

jan. 15. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!