A földnek tényleg emelkedik a rezgésszintje?
Jaja! Amikor elér egy bizonyos szintet mindenhol földrengések vulkánkitörések cunamik és egyéb természeti katasztrófák lesznek. Az északi és a déli pólus felcserélődik aminek a következtében az összes vadliba északnak fog repülni és meg fognak fagyni. A másik sajnálatos következménye, hogy a gravitációs erőtér ami elnyeli a káros napkitörések által kibocsájtott alpha röntgensugarakat megszűnik így egy újabb jégkorszak fog bekövetkezni. Az egész bolygó egy fagyott hógolyó lesz, majd jönnek a pjerádok meg a szíriusz muszkuszok és a gigantikus pisilőjükkel, belepisilik a nevüket a hóba. Ez 2012 december 23+-10000 év alatt fog bekövetkezni. Én legalábbis így olvastam.
Remélem segítettem!!
hát gondolom...
és akkor 2012-ben DIMENZIÓVÁLTÁS, nem világvége, kedves Mindenki:)
Hozzá tenném az elsőnek igaza van . Jönnek a pljeádok meg a sziriusziak, csak az lesz a baj hogy a föld titkos ufo szövetségesei akik gonoszak magukénak akarják majd a földet és a földön nagy rezgés számokat csinálnak dobó kockákból lesz olyan kocka is amire az lesz írva hogy végtelen szám.
A plejádok erre azt csinálják hogy a véktelen szám mellé a dobó kockán 1-et írnak és az nyer akinek a számát dobják. És ha senki sem nyer akkor kitör a harmadik világ köztársasági univerzális hatalmi Star Wars X. hát már alig várom.
Nem emelkedik semmi sajnos. Egyre hülyébbek leszünk emberek.
Az őskorban még csak baltával írtottuk egymást, azután a középkortól már íjjal, meg lándzsával. Manapság meg atommal.Mellesleg a tv-ben is egyre butább filmek lesznek, szal nyomonkövethető a leépólésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!