Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha találkoznál az...

Mit tennél, ha találkoznál az utcán saját magaddal?

Figyelt kérdés

Az élethelyzet, ebbe képzeld bele magad: elfogyott a kenyered és elugrottál a legközelebbi pékségbe, hogy ma friss kenyeret vacsorázhass. Kifizetted az egy kilót, az eladó meg isemlíti, hogy egy rémisztően hasonló valaki pont ezt vette, amit te. Indulsz hazafelé, kezedben a kenyérrel, közben pedig gondolkozol a jövő heteden. Ekkor megpillantasz az útjelzőlámpánál állni valakit, aki teljesen úgy néz ki, mint te.

Na ilyenkor mit tennél? Megijednél? Talán fel is sikítanál? Kíváncsi vagyok!

Légyszi troll kommentek ne legyenek, én ezt komolyan gondolom, nem a semmiért gépeltem ennyi szöveget! És a lehető legjobban képzeld bele magad, hogy teljess legyen a válasz! Köszönöm szépen előre is!

ma 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt mondanm neki szia gyere menjunk gta-zni
ma 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt mondanám neki:

"Na mi van?! Látom valami gebasz van! Gyere, meghívlak valamire!"

ma 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
A doppelganger állítólag nem jelent jót. Szóval annyira nem örülnék. De érdekes lenne külső szemlélöként látni magam, az biztos.
ma 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
A doppelganger rohadtul nem jelent jót. Azt jelenti, hogy nem szabad hozzá szólni, követni mert az a negatív éned. A két párhuzamos dimenzió egybeforrása esetén is békén kell hagyni a dolgokat ha már el lett cseszve "ott". Egyébként ha nem volt ijesztő kinézete, nem mosolygott rád beteg módon akkor nem doppelganger csak mint írtam a két dimenzió egybe kapcsolódott. Viszont vigyázni kell ilyenekkel nagyon.
ma 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Azz mondanam neki hogy szia ha a jovobol jottel mondd ma meg a lottoszamokat
ma 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szimplán nézném, hogy mennyire hasonlít rám ez a srác. Nem azon gondolkodom, hogy utaztam az időben, párhuzamos dimenzióból átjött valami másom, vagy valamilyen gonosz énem van ott.

Velem még nem történt ilyen, de osztálytársamnak anno mutattunk egy neten talált képet és megkérdeztük, hogy ki van rajta. Ő meg rávágta, hogy "ez én vagyok, vagy várjunk, ilyen képet nem is csináltam". Aztán kiderült hogy a képen lévő srác annyira hasonlít rá, hogy még az osztálytársam maga is azt hitte, hogy ő van a képen. Előfordul az ilyen, a sztároknak is vannak hasonmásaik, csak hamarabb kiderül, ha valaki híres emberre hasonlít, mintha a világ két távoli pontján élő random emberek hasonlítanak egymásra.

ma 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mondták már nem egyszer, hogy láttak engem itt-ott, vagy leszólítottak más néven és kérdezték mi újság és mondtam, hogy valakivel össze kevertek. Pedig van ikertestvérem akivel nem vagyunk egypetéjű ikrek, de azért jócskán hasonlítunk és mégse az ő nevén szólítottak meg. Azt mondják mindenkinek van hasonmása viszont különbséget kell tenni aközött, hogy a frászt hozza rád ha megpillantod, negatív érzés lep el és nem arra gondolok, hogy megijedsz mennyire hasonlít rád hanem igazán nagyon rossz érzés fog el tőle.
ma 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!